Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Łukaszu dolicz paru policjantów.... :gwizdanie: w sumie nie zaproszonych [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 20:22_________________________________________________a tak nawiasem mówiąc to co ze środą ??? widze trzeba grupowo :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 21 Grudnia 201015 l Łukaszu dolicz paru policjantów.... :gwizdanie: w sumie nie zaproszonych [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 20:22_________________________________________________a tak nawiasem mówiąc to co ze środą ??? widze trzeba grupowo :bicz3: :bicz3: :bicz3: a no tak zapomniałem o tych panach z niebieskimi kogutami na autach że oni też brali czynny udział w spocie
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l A co tam mieliscie jakes problemy z miskami Jak cos bedzie dzisiaj to postaram sie zawitac , tak ze na mnie mozecie liczyc ale musi byc wiecej ludzi zeby w razie czego mozna mnie bylo wypchnac z zaspy
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l Z miskami było trochę zabawy ale daliśmy rade , to ja hondę wezmę i jakąś mocną line :> :>
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l Nie urwalem ale chce sie na wiosno chromow pozbyc . No wiesz lusterka w kolor samochodu , gril , i felgi wiesz taki czarny madafaka disel .
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l Autor Nie urwalem ale chce sie na wiosno chromow pozbyc . No wiesz lusterka w kolor samochodu , gril , i felgi wiesz taki czarny madafaka disel . :good: :good: a felgi w black?cholera już widze jak będzie fura wyglądała :kox:
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l No panowie który sobie takie coś sprawi http://moto.onet.pl/240293,8307844,2,zdjecie.html?node=27
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Sroki za wczorajszą nieobecność. Siła wyższa. Proszę o łagodny wymiar kary. :bicz: :bicz: Wszytkim Wam Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz smacznego Wigilijnego opłatka ( nie mylić z srodową Pizzą )
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l wszystkiego dobrego na swieta fajnych prezentów pod choinką i swietego spokoju na nowy rok
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Krzyś jest mocarz Krzysiu kręcisz sie koncertowo co to za szyfry jakieś??? temat bardzo zagadkowy jakiś było spotkanie na drodze :> czy jest za co, czy nie ma za co - wiadomo, Prezes swych ludzi chwali mowiac o krzysiu.... http://demotywatory.pl/2375839/Mistrz-cietej-riposty prawie jak nasz kolega :gwizdanie: :oklaski: dla tego co to napisał ,a nasz kolega też myślę że by świetną mowę mógł wypowiedzieć na ten temat :> na którymś spocie mówiłem Wam, żeby w razie czego podawać dane murzyna z Nigerii, który przyjechał do Polski na wymianę studencką z programu erazmus np. Cameleo Chukwuma niech go wzywają, przesłuc**ją i karzą, obecnie jest w Afryce w Nigerii, w Abudźy i hej na głupotę głupotą odpowiadamy Tak samo się robi w przypadku przyjścia mandatu za płatne parkowanie w centrum, to nie my to obcokrajowiec
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l no no najlepszego.... :gwizdanie: tzn... Wesołych świąt oraz wielu mocnych wrażeń i pozytywnej adrenaliny :hi: (w szukaniu prezentów pod choinką )