Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma za co ,ten zbiorniczek od wspomagania zmień to będziesz miał spokój ,to 5 min roboty jest :)a jak nie to adres już znasz :>

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

spoko spoko się wymieni :good: jutro spróbuję drzwi naprawić-muszę cały boczek ściągnąć i kabelki polutować bez robienia zwarcia :polew:

ale masz czyste auto :gwizdanie:

Opublikowano

hehe lutowanie oby nie pod chmurka bo temp ciekawa się robi ,e tam czyste trzeba było tył auta zobaczyć to byś zmienił danie

Opublikowano

To co dziś w końcu.Bałtów?Jeśli tak to odpadam

Opublikowano
  • Autor

a Czy na spocie dzisiaj będzie ktoś z VAG?? :gwizdanie:

Opublikowano

Coś cisza odnośnie spota ,chyba mróz wystraszył wszystkich :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

wyciagaj sankii jutro Do Ciebie podjadę- zrobimy SOPT PRAWIE BAŁTÓW- ten mały rudy uciekinier będzie za renifera robił :polew: :polew:
Opublikowano

czyli jak widzę widzimy się pod da grasso w takim razie ? :>

Opublikowano
  • Autor

będępo 22- jeszcze ani razu was nie było- dobrze że chociaż rondo zawsze czeka na mnie a że dzisiaj jest śniegu trochę :kox:

Opublikowano

wyciagaj sankii jutro Do Ciebie podjadę- zrobimy SOPT PRAWIE BAŁTÓW- ten mały rudy uciekinier będzie za renifera robił :polew: :polew:

Ty się z mojego psa nie nabijaj bo Cie nim poszczuje :>

Podobno standardowo ma dg

Opublikowano
  • Autor

Ty się z mojego psa nie nabijaj bo Cie nim poszczuje :>

Podobno standardowo ma dg

fajna psina- jakbym Mojej Izie pokazał tego harta zawsze po drodze do Ostro zajeżdzałaby żeby go pogłaskać :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:17_________________________________________________http://allegro.pl/seat-leon-1-9-tdi-pakiet-fr-i1473390349.html korci mnie [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 21:03_________________________________________________

Jacek Łukasz Michał czy silnik ARL to ten sam silnik co np 1Z czy AFN? czy to już taki jak w B6?

o czymś takim myślę http://allegro.pl/seat-leon-2004-1-9-tdi-i1455040764.html

http://allegro.pl/seat-leon-tdi-150km-top-sport-fr-okazja-i1466859744.html

możę czas na zmianę już :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 21:18_________________________________________________a najbardziej korci mnie http://allegro.pl/czarne-bmw-e36-320i-coupe-klimatronic-zobacz-i1455973984.html :kox:

Opublikowano

Za bmw :bicz3: :bicz3: :bicz3: , przyznawać się kto odprawia czary w ostr że śnieg nie pada :mysli: :mysli:, od szewny intensywna zima aż miło biało a nie szare brudne widoki .

Opublikowano

Grześ co to za nie obecność dziś???

Opublikowano

Marcinie Leon? :naughty:

Opublikowano

Marcinku te silniki 150KM to juz na pompowtryskach wiec taki jak ja mam z B6 . O BMW zapomnij bo cie zlinczujemy na spocie :bicz: :bicz: :polew: a taki leon :good: tylko jakos za bardzo niemam przekonania jesli chodzi o srodek nawet moja stara A4 w srodku bardziej mi sie podoba niz taki leon . Sory chlopaki leoniarze :embarrassed::wink4:

Opublikowano

siema Pany :hi: mam dekielki od S3 jak by kogos interesowaly to pisac :) POZDRAWIAM

Opublikowano
  • Autor

Marcinku te silniki 150KM to juz na pompowtryskach wiec taki jak ja mam z B6 . O BMW zapomnij bo cie zlinczujemy na spocie :bicz: :bicz: :polew: a taki leon :good: tylko jakos za bardzo niemam przekonania jesli chodzi o srodek nawet moja stara A4 w srodku bardziej mi sie podoba niz taki leon . Sory chlopaki leoniarze :embarrassed::wink4:

jak pompowtryski to chu...we- już mi się nie podobają.

czyli jednak nie mam jak AFN http://moto.allegro.pl/okazja-piekne-audi-a4-rok-98-1-9tdi-110km-i1470531158.htmlplus średek poliftcie :gwizdanie:

Łukasz E36 coupe to piękne auto :evil:

Opublikowano

Co ty dajesz Marcinku ze niiby pompki sa zle :no: , moze na opale nie wytrzymaja za duzo ale jak bedziesz lal paliwo ok to i z nimi nie bedzie problemow . A juz napewno bys mial mniej problemow z nimi jak taraz z tym twoim gazem :cool1: wiesz ze gaz jest do zapalniczek a nie do samochodow :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

podtlenek jest w deszke - ostatnio jadę patrzę na fis a tam do przejechania na baku 0km i tak dojechałęm z Kielc do Ostrowca :polew:

a poważnie Dudi na lpg taniej jadę niż na ON taka prawda :disgust: przynajmniej taniej nż na pompowtryskach bo na anf-ie pewnie byłoby to samo :gwizdanie: