Szewczenko7 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ogladnijcie i napiszcie co jest ok a co nie... :mrgreen: mi tam sie to autko podoba tylko troszke z tlumikami przesadzil (znajomy) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c24060e1d2e33b0.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/630089065ccd3a0c.html
ono Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Wszystko fajne ale te tłumiki to kaszana i te lampy lexus mi sie nie podobają , ale to kwestia gustu
pet3r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 czyzby to byla ta slawna A4 z lambo doors pokazywana w Paryzu? tlumiki i fele podobne (nawiasem mowiac, fele troche nie pasuja do charakteru auta).
Szewczenko7 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2006 czyzby to byla ta slawna A4 z lambo doors pokazywana w Paryzu? tlumiki i fele podobne (nawiasem mowiac, fele troche nie pasuja do charakteru auta). tak ona byla na targach w Paryzu :mrgreen: drzwi lambo felgi 20cali da vinci a tylne lampy to diody :mrgreen: :mrgreen:
pet3r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 zapytam z ciekawosci, wybacz: Twoj znajomy ja kupil czy to on przygotowywal ja od poczatku? wiem, ze wlasciciel chcial ja dlugi czas sprzedac.
Bartass_1 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kolega z Głogowa ?? czy to juz inny własciciel ?
Szewczenko7 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2006 on go kupil od kolesia z Głogowa ktory zrobil to autko :smile: a ten ktory go kupil jest z Lubina czyli z mojego miasta :mrgreen:
Gość zdeniu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 zalezy kto co lubi dla mnie lampy i tłumiki to pomylka
pet3r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 wow, nie przypuszczalem, ze uda mu sie to sprzedac. chociaz, patrzac z drugiej strony to zrobione jest calkiem fajnie i chyba warte tych pieniedzy. Szewczenko7 - wiesz moz za ile poszla? sorry za wscibskosc
wojtas-audi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nie no autko jest przefajne , widzialem je osobiscie :mrgreen: Wlasnie ciekawe jaka cena ? I trzeba bylo podac adres www, tam sa lepsze fotki .
Kunio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 ono ładniej wygląda na targach niż na naszych dziurawych drogach koles niedługo bedzie sprzedawał te fele na allegro i wrzuci 17" Ale kozak na całą wieś będzie przez wakacje, nie ma co
wojtas-audi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 mi tam sie to autko podoba tylko troszke z tlumikami przesadzil (znajomy) No pewnie ze kozak, jeszcze drzwi do gory przed biedronka :mrgreen: Piszesz ze to znajomy to zapraszamy zapraszamy na forum go ... :twisted:
Kunio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 jeszcze drzwi do gory przed biedronka albo przed lider price'm
wojtas-audi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 jeszcze drzwi do gory przed biedronkaalbo przed lider price'm Nie no autko fajne jest, ale raczej nie do jazdy na codzien, bardziej jako drugie, dla pokazu, na zloty itp :twisted: Tu jest stronka : http://www.audiamazingcar.prv.pl/ Opony ma przekozackie : i oczywiście felgi chromowane "Pasha D`Vinci" ze spinerami " Spintek Turbine" i oponami w rozmiarze 225/35/20
wojtas-audi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 to żółte ładniejsze moim zdaniem Mi sie bardziej podoba granatowe, ale i tak za taka kase to bym wolal B6 albo A6 jakas :mrgreen:
Kunio Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 jak koles wzial to audi do jazdy na codzien to chyba go poje... To auto tylko na niedziele albo zloty/wystawy. Przeciez z tymi dodatkami to ledwo co jeździ. Środek - wogóle nie praktyczny. Wygląda jak choinka, w sam raz pod dyskotekę na wsi Za tą kasę kupiłbym 1.8T i zrobił 300KM + zawias i ładne fele.
wojtas-audi Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 To auto tylko na niedziele albo zloty/wystawy No dlugo na takich kolach nie pojezdzi :razz: Wogole, kupujac takie auto, juz stracil kupe kasy, bo za tyle go nie sprzeda, nie trafi sie nastepny taki ... :mrgreen:
Gość Keżor Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 to żółte ładniejsze moim zdaniem mnie sie fele podobają w tym zoltym. i smiesznie ma lusterka zamontowane
Rekomendowane odpowiedzi