Opublikowano 4 Października 20187 l Ja jednak Zamówiłem britax romer max way plus zapinany na pasy w kategori wagowej 9-25kg. Zobaczymy jak to z czasem będzie.
Opublikowano 4 Października 20187 l 22 minuty temu, Buba napisał: Pamietaj comiesieczmym demontazu O co chodzi z tym co miesięcznym demontażem ? Tak czy siak to tydzień jeździ w jednym aucie a na weekend idzie do drugie
Opublikowano 4 Października 20187 l 1 godzinę temu, Norbas napisał: O co chodzi z tym co miesięcznym demontażem ? Tak czy siak to tydzień jeździ w jednym aucie a na weekend idzie do drugie Trzeba go demontowac zeby tapicerka sie nie odgniotla. Jak zostawisz na dluzej to te rurki odgniota sie na fotelu i pozniej nic z tym nie zrobisz. A on jeszcze na pasy jest wiec mi w sklepie odradzali bo sporo zabawy jest z nim zwby go dobrze wyregulowac
Opublikowano 4 Października 20187 l 5 minut temu, Buba napisał: Trzeba go demontowac zeby tapicerka sie nie odgniotla u mnie po roku dałem na drugą stronę tapicerka wróciła do stanu pierwotnego także...
Opublikowano 4 Października 20187 l 34 minuty temu, Buba napisał: Trzeba go demontowac zeby tapicerka sie nie odgniotla. Jak zostawisz na dluzej to te rurki odgniota sie na fotelu i pozniej nic z tym nie zrobisz. A on jeszcze na pasy jest wiec mi w sklepie odradzali bo sporo zabawy jest z nim zwby go dobrze wyregulowac Z baza nie było problemy to i tu dam radę jakieś podkładki do rozlozenia nacisku i będzie git. Dzieki za podpowiedz
Opublikowano 4 Października 20187 l 2 godziny temu, tobias napisał: u mnie po roku dałem na drugą stronę tapicerka wróciła do stanu pierwotnego także... Mi w sklepie odradzali poniewaz ludzie narzekali na to. Moze to kwestia tapicerki.
Opublikowano 5 Października 20187 l Ktoś używa Axkid Minikid? Mieści się to w B6? Dziecko siedzi tyłem i ponoć jest mega bezpieczny, ale na filmach instruktażowych widzę, że zajmuje sporo miejsca z tyłu...
Opublikowano 6 Października 20187 l Dzisiaj byliśmy rodzinką w osiemgwiazdek w Kielcach Wybraliśmy JOIE SPIN 360 - 0-18kg Naprawdę dobry i wygodny dla rodzica bajer taki obrotowy fotelik
Opublikowano 7 Października 20187 l 18 godzin temu, kamil-vag napisał: Dzisiaj byliśmy rodzinką w osiemgwiazdek w Kielcach Wybraliśmy JOIE SPIN 360 - 0-18kg Naprawdę dobry i wygodny dla rodzica bajer taki obrotowy fotelik Z tego co mi mówiło kilku sprzedawców to maja sporo reklamacje na obritowe foteliki... daj znać po jakimś czasie jak się sprawuje
Opublikowano 15 Października 20187 l Ja dziś byłem z żoną i córką w osiem gwiazdek we Wro, sprzedawca również wspominał, że te obrotowe czasami wracają do nich, miałem okazję przymierzyć również Axkid Minikid i powiem wam, że miejsca z przodu w B6 niestety brak. Dlatego zdecydowaliśmy się na model Concord Reverso Plus, do 23 kg, dziecko cały czas siedzi tyłem do kierunku jazdy. Montowany na isofix, przeszedł test plus, wydaje się solidny, z miejscem z przodu jest w porządku, nawet kolorystyka fajnie pasuje do wnętrza. Mam nadzieję, że to dobrze zainwestowane 1500 zł i Hela pojeździ w nim trochę czasu
Opublikowano 18 Stycznia 20197 l Witajcie. Mały niedługo wyrośnie z pierwszego fotelika. Co następne kupić ? Preferuje tyłem do kierunku jazdy. I raczej do 18kg. Auto to a4 B5 avant. Ale w ciągu 2 lat będę zmieniał. ISOFIXa nie mam, ale jeśli to potrzebne to zainstaluje. Budżet 600-800 max. Może być używany. Z góry dzięki
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l Isofixa sobie nie zainstalujesz, to po pierwsze, jeśli nie było go ori. A po drugie - nie kupuj używanego fotelika dla dziecka!
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l 51 minut temu, nitroo napisał: Isofixa sobie nie zainstalujesz, to po pierwsze, jeśli nie było go ori. A po drugie - nie kupuj używanego fotelika dla dziecka! A dlaczego nie zamontuje isofixa?
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l 10 minut temu, nitroo napisał: Bo musisz mieć fabryczne otwory przygotowane pod montaż isofix. W b5 sa i bez prolemu montujesz
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l Nie wierzę, że każde B5 miało isofix, skoro nie każde B6 miało. Sprawdź najpierw pod kanapą z tyłu.
Opublikowano 21 Stycznia 20197 l 8 minut temu, nitroo napisał: Nie wierzę, że każde B5 miało isofix, skoro nie każde B6 miało. Sprawdź najpierw pod kanapą z tyłu. Bo B6 to szmelc lewy i prawy nawet do wyboru i nie sa zamienne
Opublikowano 28 Stycznia 20197 l W dniu 18.01.2019 o 23:53, kiciKic napisał: Witajcie. Mały niedługo wyrośnie z pierwszego fotelika. Co następne kupić ? Preferuje tyłem do kierunku jazdy. I raczej do 18kg. Auto to a4 B5 avant. Ale w ciągu 2 lat będę zmieniał. ISOFIXa nie mam, ale jeśli to potrzebne to zainstaluje. Budżet 600-800 max. Może być używany. Z góry dzięki nitroo ma rację, nie powinno się kupować używanych fotelików. Dziecko powinno jak najdłużej jeździć tyłem do kierunku jazdy Edytowane 28 Stycznia 20197 l przez Pawisco
Opublikowano 28 Stycznia 20197 l Ostatnio wypuszczony i prawnie dopuszczone do jazdy, jako inne urzadzenie przytrzymujace: https://smartkidbelt.com/pl Ktoś już może ma i korzysta? Poczytalbym opinie wasze na ten temat.