MaTeo85 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Moja córka niecałe 4lata (106cm) siedzi w cybexie solution z i-fix i-size wpiętym w isofixa. Dobre oceny, da się zdjąć tapicerkę do prania (trzeba parę śrubek odkręcić, ale jest to do ogarnięcia) i jest dosyć lekki i "rośnie" z dzieckiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lauretta Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Widziałam ten model, generalnie był chwalony na YouTubie i nawet myślałam tylko, czy ten odchylany zagłówek odchyla się w A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Odchyla się, to jest tylko taka mała część ale daje to radę w moim przypadku gdzie młoda często przysypia w samochodzie. Jak masz możliwość zrobić przymiarki gdzieś to spróbuj. Ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lauretta Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 W dniu 17.08.2021 o 06:21, MaTeo85 napisał: Odchyla się, to jest tylko taka mała część ale daje to radę w moim przypadku gdzie młoda często przysypia w samochodzie. Jak masz możliwość zrobić przymiarki gdzieś to spróbuj. Ja jestem zadowolony. Zamówiony, jutro będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek098 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, mam spory problem z doborem uchwytu isofix do Audi a 4 b 6 2001 rok, czy mógłby mi ktoś pomóc? Rozstaw otworów do śrub to 14,5 cm Dziękuję za każdą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi