czarny007 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam wszystkich.Dziś zauważyłem że podczas mocnego skrętu w lewo na małej prędkości z prawej strony dochodzi odgłos szorowania lub tarcia metalu.jest to odczuwalne na kierownicy delikatnie też.martwi mnie ta sprawa ponieważ klocki mam ok.tarcze też jeszcze troszkę polatają..może ktoś też coś takiego ma?pozdrawiam
kichy Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Witam mam to samo może udało się określić co to było.Proszę o odp jeżeli wiesz co to może być lub było
kichy Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 15" opona standard aha ja mam podobny dźwięk ale mam nowa zawieche i mechanik mi powiedział ze mam do wymiany albo klocki albo tarcze nie pamiętam
dudek_lu Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Możliwe że spowodowane jest to rantem na tarczy. Być może tarcza kotwiczna gdzieś obciera przy mocnym sktęcie.
kichy Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Tak mi ta tarcza właśnie wygląda jakby zjechana lekko była.Jutro postaram się to jakoś sfotografować jak nie będzie napierać deszczem lub śniegiem
dudek_lu Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Jeśli czujesz wyrażny rant na tarczy to je poprostu wymień. Ale jesli lubisz pobawić sie w fotograa to strzel pare fotek i wrzuć.....zobaczymy na czym jeżdzisz .
czarny007 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 tylko że u mnie to dochodzi z pod silnika tak jakby coś działo się na układzie kierowniczym,tylko gdzie
Rekomendowane odpowiedzi