kvs Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 witam, zastanawiam się nad małym obniżeniem auta, wertuje internet w poszukiwaniu ciekawych rozwiązań i natrafiłem na cos takiego: http://moto.allegro.pl/item732327293_hit_obniz_swoje_auto_za_7_99_zaciski_sprezyny.html - są to banalne zaciski na sprężyny. niby takie proste a jednak pewnie cos sie za tym kryje. chciałbym poznac wasze obiektywne opinie o tym sposobie obniżenia auta.
Wihajster Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 witam, zastanawiam się nad małym obniżeniem auta, wertuje internet w poszukiwaniu ciekawych rozwiązań i natrafiłem na cos takiego: http://moto.allegro.pl/item732327293_hit_obniz_swoje_auto_za_7_99_zaciski_sprezyny.html - są to banalne zaciski na sprężyny. niby takie proste a jednak pewnie cos sie za tym kryje. chciałbym poznac wasze obiektywne opinie o tym sposobie obniżenia auta. kolejny cudowny wynalazek
kvs Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 :wallbash: spokojnie! tylko pytam o opinię
Gość TrueOgre Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 nie pytajmy o rzeczy oczywiste :gwizdanie:
nippo83 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Takimi wynalazkami to spina się liny górnicze (w wielkim uproszczeniu) a nie sprężyny samochodowa.. no chyba, że chcesz podczas podróży wyeksmitować swoich bliskich wprost do Św. Piotra. Jeżeli chcesz obniżać to proponuję zakup sprężyn (np. H&R, Weitec, Lesjofors) bądź kompletnego zawieszenia (np. KW, Koni).. pozwoli Ci to uniknąć niemiłych niespodzianek w czasie jazdy, przy badaniu technicznym :gwizdanie: a co najważniejsze jest to rozwiązanie o wiele bezpieczniejsze od tzw. "klamerek" rodem z mongolskiego tuning shop'u
Armi Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Zaciski do sprężyn Czego to ludzie nie wymyślą, żeby zarobić. Chociaż amatorzy taniego tuningu zaraz się znajdą i kupią. W ten sposób "tanio i bezpiecznie" się obniża calibry albo golfy.
Pulpit Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 obniżenie w ten sposób może i coś tam pójdzie w dól, ale jak to piep.....e to robi się z tego żal.pl
iwadrian Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Straszne druciarstwo a tak na serio powinni tego zabronić.
kvs Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 no i właśnie takich opinii potrzebowałem - dla przyszłych pokoleń
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no i właśnie takich opinii potrzebowałem - dla przyszłych pokoleń powinieneś to wiedzieć bez pytania innych
nippo83 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 no i właśnie takich opinii potrzebowałem - dla przyszłych pokoleń powinieneś to wiedzieć bez pytania innych Nikt się uczonym nie urodził.. także kolega teraz już będzie pamiętał, że takie pseudo obniżanie to jedno najniebezpieczniejszych "druciarstw".
Rekomendowane odpowiedzi