Maxito Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 witam niech ktoś mi podpowie czy jak założę alu 17 to wystarczy wymieniś sprężyny na s-line żeby obniżyć troche zawieszenie czy amortyzatory tez trzeba wymienić i czy to wogóle konieczne żeby był efekt czy zostać na standardowym zawieszeniu
Nosfer Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Jeśli zmienisz same sprężyny to możesz się spodziewać gorszych właściwości jezdnych i przede wszystkim szybkiego zużycia amortyzatorów. Najlepiej założyć od razy cały komplet. Najpier kup sobie felgi i zobacz jak auto będzie stało. Aż tak źle nie będzie jak Ci się wydaje. Ale -30 w dól będzie idealnie
Maxito Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Jeśli zmienisz same sprężyny to możesz się spodziewać gorszych właściwości jezdnych i przede wszystkim szybkiego zużycia amortyzatorów. Najlepiej założyć od razy cały komplet. Najpier kup sobie felgi i zobacz jak auto będzie stało. Aż tak źle nie będzie jak Ci się wydaje. Ale -30 w dól będzie idealnie ok txn za podpowiedź może masz rację zobacze jak będzie stało na 17 a potem dalej będę coś kombinował
yaky17 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ale już ci moge powiedzieć że sprezyny kup z s-ki bo wcale nie sa drogie a lepiej sie auto prezentuje takie moje zdanie
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ale już ci moge powiedzieć że sprezyny kup z s-ki bo wcale nie sa drogie a lepiej sie auto prezentuje takie moje zdanie Kolego klasyki montuje się w całości, tak więc jeśli sprężyny Sline to i amorki również
Rekomendowane odpowiedzi