fayera Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 i wez tu nie pal faj.własną pięścią można się zabić.Iakiego burakowa dawno nie widziałem.De luxe wypita i trza iść spać...
Tomeks Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 rozwalać nowe stadiony ...a ekipy ,do tego celu mamy jedne z lepszych w Europie... :gwizdanie: tylko czy z tego sie cieszyć
jacekm Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Nie awansują do MS, kurator do PZPN i rozpierd..ić tą całą zbieraninę. Może porządek będzie wtedy przynajmniej na "własnym podwórku"
akjam Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Właśnie wróciłem do domu po tym meczu. Przynajmniej zimna wódzia była przed stadionem...
Tobi_one Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 ja to tylko jedno moge powiedziec w tym temacie :doh1:
akjam Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 No maskare grali! P.S. Dobry komentarz.
ktokolwiek Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 I stracilem stówke bo postawilem w STSie, tak zeby sie lepiej ogladalo z kumplami przy wódeczce, heh
Tobi_one Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 I stracilem stówke bo postawilem w STSie, tak zeby sie lepiej ogladalo z kumplami przy wódeczce, heh to optymistycznie postawiłeś
akjam Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ja się tym razem powstrzymałem i dobrze bo miałem postawić coś do przodu...
Kocky Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Przynajmniej reprezentacja ma ułożony plan na okoliczność gry w jakimkolwiek turnieju (MŚ czy ME): 1. mecz otwarcia 2. mecz o wszystko 3. mecz o honor i do domu... przynajmniej w przypadku ME2012 nie będą mieli daleko :gwizdanie: To mają opanowane
letallec Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Mi również się wydaje ze te eliminacje już są zakończone(patrz pkt 3. gra o honor). Czyli mamy spokój z pilka nozna (eliminacjami) przez 3 lata. Pozostaja turnieje towarzyskie
Tobi_one Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Mi również się wydaje ze te eliminacje już są zakończone(patrz pkt 3. gra o honor). Czyli mamy spokój z pilka nozna (eliminacjami) przez 3 lata. Pozostaja turnieje towarzyskie nie wiem czy nawet to starałem sie byc optymistą, ale Polska reprezentacja, a raczej zawodnicy w niej grajacy odstaja cała epoke od innych reprezentacji... baza szkoleniowa od kitu jest u nas, i po co to zgrupowanie bylo jak i tak efektow zadnych ja sobie daje spokoj i nie wierze w cuda jesli chodzi o Reprezentacje Polski... kibicuje jedynie paru drużynom klubowym w których zawodnicy mają ducha walki i chca przede wszystkim grać o cos i cos zdobyc, a nie tylko $
1991Kamil Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Trochę szkoda, ale jest jeszcze niewielka szansa. Jak nie awansują, to trochę nudno, bo przez prawie 3 lata nie będą grać meczu o stawkę. Jedynie sparingi i turnieje towarzyskie (jak ten ostatni na Ukrainie im. Łobanowskiego czy jakoś tak).
Rekomendowane odpowiedzi