Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.5 V6 TDI] QUATTRO avant +xenon+nowy feluneczek ;) jak narazie koniec modów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładnie wyglada, i napewno lepiej świeci :thumbup:

Opublikowano

Autko pierwsza liga b5 :) Tez planuje Xennony wmontowac, daj znac na gg bo interesuja mnie koszta :przebiegly:

Opublikowano

:gwizdanie: wyglada niezle! tylko wciaz interesuje mnie jak to sie stalo, ze auto ma stare klamki a jest po lifcie?? :mysli:

Opublikowano

pet3r bueheh.. Tylne lampki juz wyjaniosne.. :afro:

Opublikowano

konsola, przednie swiatla, zderzak - po lifcie. klamki - przed liftem :):mysli:

Opublikowano

no dziwna sprawa, jeszcze sie z takim czyms nie spotkalem, wszystko po 2 lifcie poza klamkami ... :mysli:

aaaa listwy na drzwiach tez sprzed lifta no no no [br]Dopisany: 31 Lipiec 2007, 18:06 _________________________________________________ :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Dodatkowo lusterko (na pewno kierowcy) nie ma "liftowego" kształtu

Opublikowano
  • Autor

wszystko po 2 lifcie poza klamkami ...

aaaa listwy na drzwiach tez sprzed lifta no no

Jak ja kupilem od Helmuta to po lifcie byl caly przod, tzn. lampy, zderzak i blotniki(na dlugi kierunek) maska z grillem po lifcie, konsola i tapicerka oraz tylne lampy. Jedyne co go rozni od poliftowego to klamki i listwy na dzwiach. Byc moze spowodowane jest to tym ze wyprodukowane bylo w grudniu 1998 a pierwsza rejestracja byla w 1999. Szczerze mowiac widzialem juz A4 z 1999 kompletnie bez zadnego liftu i tez bylem zaskoczony. Nie wiem jak oni to robili, moze avant przez pierwsze miesiace liftu mial tylko tyle. W kazdym razie zaraz po kupnie zaprowadzilem :a4fan: do blacharza i ten po bardzo szczególowych ogledzinach stwierdzil ze zadnej powazniejszej kolizji moja furka nie miala, a przynajmniej na tyle zeby trzeba jej bylo wymieniac caly przód bo i faruchy i podlóznice sa nietkniete. Wiec jest malo prawdopodobne zeby Helmut rozbil i zrobil na nowy model, zwlaszcza ze wnetrze tez jest poliftowe.

no dziwna sprawa, jeszcze sie z takim czyms nie spotkalem, wszystko po 2 lifcie poza klamkami ... :mysli:

aaaa listwy na drzwiach tez sprzed lifta no no no [br]Dopisany: 31 Lipiec 2007, 18:06 _________________________________________________ :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Dodatkowo lusterko (na pewno kierowcy) nie ma "liftowego" kształtu

Lusterka jak widzisz nie sa orginalnie od niej bo to nie sa nakladki tylko cale aluminiowe tak jak relingi.

Opublikowano

w kazdym razie to sa glupoty, bo autko jak pisalem wczesniej jest extra

Opublikowano

Auto gitara :thumbup:

[instrumenty tez masz do 98]

Trafiłeś rarytasik nietypowy wlepe zobacz czy sie zgadza wszycho.

Opublikowano

Faktycznie auto jakby jakaś składanka. Poza tym co zauwazono to wylnia wyceraczka też niewiadomego pochodzenia. napewno tak nie wyjechał z fabryki! Zmień posojowe w lapach na białe diodowe (koro podchodzi pod ksenon) i co ty masz za płyn chłodniczy - powienien być różowy! Ogólenie widać że autko zadbane i ładnie się prezentuje a napęd wynagradza pewne niedoskonałości.

Opublikowano

moze chodzi o to, ze jest to Avant a Avanty zawsze wychodzily z pewnymi opoznieniami. pewnie tzw. model przejsciowy ;) poki nic sie nie dzieje - pozostaje sie cieszyc bo auto na prawde fajne.

Opublikowano

Nie było żadnych hybryd ... facelifting jak pamietem był od lutego lub marca 1999.

Opublikowano
  • Autor

i co ty masz za płyn chłodniczy - powienien być różowy!

A dlaczego akurat rózowy? To jest tylko jakis jeden rodzaj plynu ktory mozna lac do A4? :chytry:

A co do auta to moze Helmut mial chwilowy kaprys i zmienil sobie pewne rzeczy na nowszy model. Jesli chodzi o mnie to sie podoba i dlatego tez ja kupilem ;)

[br]Dopisany: 01 Sierpień 2007, 18:58 _________________________________________________

instrumenty tez masz do 98]

Jakie instrumenty masz na mysli?[br]Dopisany: 01 Sierpień 2007, 19:05 _________________________________________________

wlepe zobacz czy sie zgadza wszycho.

???

Opublikowano

[br]Dopisany: 01 Sierpień 2007, 18:58 _________________________________________________

instrumenty tez masz do 98]

Jakie instrumenty masz na mysli?[br]Dopisany: 01 Sierpień 2007, 19:05 _________________________________________________

Instruments cluster = liczniki/zegary

wlepe zobacz czy sie zgadza wszycho.

???

wlepka w bagażniku (wnęka na koło zapasowe) z kodami auta

Opublikowano
  • Autor

wlepka w bagażniku (wnęka na koło zapasowe) z kodami auta

Wlepke sprawdzalem i wszystko to co jest na niej, faktycznie posiada, nie rozumiem tylko dlaczego wsrod kodow nie ma nic o elektrycznych szybach, lusterkach, ASR czy grzanych fotelach :mysli: No chyba ze nie wszystko opisuja na tej nalepce, bo faktycznie musialaby byc bardzo duza ;)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki ykk :th: Teraz to wyskoczylo mi tyle wysposazenia ze sa duperele typu wyglad zegarów czy jak kto woli instrumentów :dance:

Stronka jest po angielsku. Kto wie jakie bedzie rozszyfrowanie kodu do swiatel przednich po lifcie (mam na mysli ze zintegrowane z kierunkami). Moze niech na tej samej stronce sprawdzi ktos kto ma furke po lifcie ;)

Opublikowano

Ja sprawdzalem przez ta stronke tylko ze ja mam autko z 1997 roku.. :przebiegly: