Andrzej88 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ktoś się nie wybiera do welmu? :gwizdanie: Trzeba mi zamówić podstawkę pod wzmacniacz... a jakoś ostatnio do biela mam nie po drodze. [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 12:46_________________________________________________O kurde, właśnie się rozglądam za gryylem przednim i widzę, że niektórzy się ładnie cenią http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-s4-a4-s-line-01-04-pion-chrom-i1256011778.html 700 zł A nówka w aso 400 zł i nawet maja na miejscu:decayed:
bakuś Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Dzisiaj cały dzień w terenie byliśmy i nie dało by rady, ale cholera sorry, że nie zadzwoniłem - zapomniałem jak zwykle. Kurde, skleroza nie boli... W każdym razie jak coś to mam ORI osłonę. [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:51_________________________________________________Z mojej mi została więc jak coś to możemy przełożyć.
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci... Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 buahahaha i to niby to Twoje?? :decayed:
MARiOLiNi Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 A jak... PL menu, SDS, ori DVD2 :>
H4mm3R Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci... Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A jakie felgi?
GRYFI Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 siemian to o tym radiu mówiłem w tej B6 - takie jak na zdjęciu marioliniego
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 no to jest RNS-E. Mam do tego mape
MARiOLiNi Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 W poniedziałek będę chciał wstawić A4 do komisu. Polecacie coś w Bielsku? Obok Gemini?
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 W poniedziałek będę chciał wstawić A4 do komisu. Polecacie coś w Bielsku? Obok Gemini? Auto-Zet
Baddy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 siema Siemiany i reszta co tu takie nudy?
siemian Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 zamulają szczurki... sam nie ogarne... :polew:
Baddy Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 musisz coś do ognia dorzucić wiemy, że potrafisz [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:33_________________________________________________[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:48_________________________________________________[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:55_________________________________________________hammer spróbuj ..... może się zderzak naprawi
Andrzej88 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no to jest RNS-E. Mam do tego mape Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 W poniedziałek będę chciał wstawić A4 do komisu. Polecacie coś w Bielsku? Obok Gemini? wstaw na forum
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 :hi: Hammer- słyszałem że wpadłeś na jakiś murek i zniszczyłeś zderzak? Masz jakieś foty? :polew: :polew: :polew: A tylko trochę draśnięty jest [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:16_________________________________________________ no to jest RNS-E. Mam do tego mape Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie: Siemian ma do wszystkiego mapy i spolszczenia :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:19_________________________________________________ kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci... Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jak auto miało 18" BBS i xenony to to był mój kumpel
Rekomendowane odpowiedzi