Grisza79 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Miejsce na spoty... jak dla mnie, to takie żeby mi ino na głowe nie padało Jutro nie wpadne leże z gorączką. 38,5
GRYFI Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Pany ja za chwilę śmigam do Pyrolandii i wracam w sobotę. Miłego spotu w jutro.
slodki79 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Decathlon tak jak w tamtym roku W GEMINI jest lipa zbyt ciasno i c**jowato,bo w zasadzie dobre miejsca zawsze są zajęte
KFX Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Decathlon tak jak w tamtym roku W GEMINI jest lipa zbyt ciasno i c**jowato,bo w zasadzie dobre miejsca zawsze są zajęte tylko że zimniej i otwarta przestrzeń. ale chyba na obrzeżach parkingu nie będzie full zasrane autami?
kuba37 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 pozdro co tam słychać Sylwek :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 eeeee czemu nie spotykać się gdzieś tak żeby wszyscy mieli łatwy dojazd np. decatlon nie wszyscy są z bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:31_________________________________________________aha przecież tam można usiąść i wypić kawe a nie stać na parkingu i marznąć
micro280 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Jutro spocik normalnie??
godzic Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 foty Siemianowskiego Paździocha: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:46_________________________________________________ Jutro spocik normalnie?? olej wyczyszczony ?
slodki79 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 pozdro co tam słychać Sylwek :gwizdanie: poszło na priva eeeee czemu nie spotykać się gdzieś tak żeby wszyscy mieli łatwy dojazd np. decatlon nie wszyscy są z bielska :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:31_________________________________________________aha przecież tam można usiąść i wypić kawe a nie stać na parkingu i marznąć Właśnie to chciałem też powiedzieć aby nie myśleć o sobie tylko też i o innych Rok temu krzywda nikomu się nie stała to myslę że i teraz też będzie git
Arturoo Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Dobry wieczór :>,to gdzie jutro spocik będzie ? Co do miejsca to się dopasuje , nie biorę udziału w ankiecie bo nie znam tych miejscowek :gwizdanie: .
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 a więc , że wynik ankiety jest nie rozstrzygniety to zadecydowałem sam i spotykamy sie tak jak w zeszłym roku czyli przy Decathlonie [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 21:07_________________________________________________tak będzie najsprawiedliwiej
KFX Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 spox, to co, przy Decathlonie o 18 ?
POPO Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ja jestem za Jaworzem rozpalimy ogień i bedzie bosko
Andrzej88 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ja też jestem za Jaworzem... do Bielska trochę daleko żeby tak jeździć co tydzień... no ale cóż, jutro i tak muszę jechać do welmu to przy okazji może wdepnę na spota
wojtekce Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ja też jestem za Jaworzem... do Bielska trochę daleko żeby tak jeździć co tydzień... no ale cóż, jutro i tak muszę jechać do welmu to przy okazji może wdepnę na spota naleze i decatlon to ta sama droga jadac z naszej strony
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 też jestem za tym żeby juz jutro spocik zrobic przy Decathlonie i rozgrzac sie gorąca kawą
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 a więc , że wynik ankiety jest nie rozstrzygniety to zadecydowałem sam i spotykamy sie tak jak w zeszłym roku czyli przy Decathlonie [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 21:07_________________________________________________tak będzie najsprawiedliwiej hmmm a ja byłbym za tym żeby decydował ktoś kto częsciej się pojawia na spotach :decayed: Ja jestem za Nałężem. Audicami k**wa jezdzicie a na ciepłą kurtke nie macie... Przynajmniej będzie zachęta żeby rozpalić jeeeebitne łognisko :decayed:
Andrzej88 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Ja też jestem za Jaworzem... do Bielska trochę daleko żeby tak jeździć co tydzień... no ale cóż, jutro i tak muszę jechać do welmu to przy okazji może wdepnę na spota naleze i decatlon to ta sama droga jadac z naszej strony Miałem na myśli Gemini bo prowadzi w ankiecie
MARiOLiNi Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Mi pasuje Nałęże, nawet jak będzie za***ane śniegiem
Arturoo Opublikowano 12 Października 2010 Autor Opublikowano 12 Października 2010 Mi pasuje Nałęże, nawet jak będzie za***ane śniegiem Luzik ,dojadę . [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 01:47_________________________________________________No chyba ,że faktycznie spadnie tyle ,że się powieszę "brzuchem". :> :polew:
Rekomendowane odpowiedzi