KFX Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 w piękny poranek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Siedzi dwóch murzynów w pierdlu i jeden z nudów pyta drugiego: - Za co siedzisz? -Aaa... głupia sprawa. -? -Szedłem sobie przez ulicę na zielonym, nagle pierdolnął mnie samochód tak, że wleciałem przez przednią szybę a wyleciałem tylną, potem wkurwiony kierowca wyszedł i wbił mi nóż w plecy. -No, ale gdzie tu wina? -Skazali mnie za rozbicie szyby, włamanie do samochodu, ucieczke z miejsca zbrodni i nielegalne posiadanie broni.[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 10:19_________________________________________________W kolejce stoja 6-letni syn i ojciec. Przed nimi stoi gruba baba – tak ze 150 kg minimum. Synek mowi do ojca: - Tato, patrz jaka ta baba jest ogrooomnaaaa… Ojciec sie zaczerwienil, glupio mu sie zrobilo i mowi: - Synku, nie mozna tak mowic o ludziach. - Ale ona jest taka gruuubaa… nigdy nie widzialem takiej grubej baby. - Dobrze, ale to niegrzecznie w ten sposob mowic o innych. W tym momencie kobiecie przy pasku odzywa sie komorka – pi, pi, pi, pi A synek z przerazeniem: - Tato! Uwazaj! Bedzie cofac! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 zapisy ruszyły http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199388.0 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wybiera się ktoś może jutro na PODBESKIDZIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja ide Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 panowie wtrysk numer jeden powiedział papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja ide pięknie też się wybieram jakie masz miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 na dodatkowej trybunie 777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Siemian ,Andrzej już Cię odwiózł :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Jeszcze nie [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 01:20_________________________________________________Pojechaliście na te panienki do Cieszyna jednak [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 01:22_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 :hi: Siemian weź sobie do serca PW Łukasza bo sobie odpoczniemy od ciebie na dłużej ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi