MARiOLiNi Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Za chwilę uciekam na rower http://www.facebook.com/bikeparkpalenica
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 tor ciekawy ,już się nie dziwię ,że pętko zrobisz jak tyle później kalorii potrzeba [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2011, 13:45_________________________________________________
Arturoo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 gdzie jedziesz ,do jakiej miejscowości?
Arturoo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 jak to jest zachodnie wybrzeże to polecam A4 do wrocka ->E65 Lubin->E65Zielona Góra->E65Gorzów Wielkopolski ->S3 Szczecin(ekspres jak Cieszyn -Bielsko)->później zjeżdżasz na Goleniów i odbijasz na wschód tam gdzie Ci pasuj . Z Jastrzębia do Rewala miałem 7h w jedną stronę i 6h20min z powrotem jakiś miesiąc temu . SUper drogi są porobione . Polecam i szerokości .[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2011, 18:01_________________________________________________w sumie szło by się zastanowić nad tą trasą co pisałem :gwizdanie:
Steav Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witejcie. Ja polecam tą trasę co Arturoo, kilka razy jechałem tamtędy do Kołobrzegu drogę można skrócić jadąc przez Świdwin asfalt w miarę był ok P.S Byłby ktoś gotów wozić moją siostrę na weselu ( kwiecień przyszłego roku) preferowane wozy to sedan ale avant też można rozważyć ceny itp oferty na priv dajcie, pytam teraz bo na spotach raczej nie będę się pojawiał im większa temperatura tym więcej pracy
Rekomendowane odpowiedzi