KFX Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 aloha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Po sąsiedzku chciałem zapytać czy znacie jakiś warsztat w okolicy BB w którym można wypłukać układ klimatyzacji ? I czy może ktoś z toważystwa wie gdzie albo u kogo można kupić używaną ale sprawną sprężarke ? Pozdrawiam wszystkich - może sie odważe kiedyś zajrzeć do Nałęża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto-team Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Po sąsiedzku chciałem zapytać czy znacie jakiś warsztat w okolicy BB w którym można wypłukać układ klimatyzacji ? I czy może ktoś z toważystwa wie gdzie albo u kogo można kupić używaną ale sprawną sprężarke ? Pozdrawiam wszystkich - może sie odważe kiedyś zajrzeć do Nałęża :hi: Wiesz w sprawie klimy nie znam ale sprężarkę mogę ci polecić części za stacją "na skarpie" w hałcnowie tam goście się znają. Tam robi mój kumpel Erwin jutro rano do niego zadzwonię i spytam dam ci znać jutro popołudniu co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Po sąsiedzku chciałem zapytać czy znacie jakiś warsztat w okolicy BB w którym można wypłukać układ klimatyzacji ? I czy może ktoś z toważystwa wie gdzie albo u kogo można kupić używaną ale sprawną sprężarke ? Pozdrawiam wszystkich - może sie odważe kiedyś zajrzeć do Nałęża wszelkie naprawy -to wojtekce ,części - to siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 IDZIE, IDZIE.... PODBESKIDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzięki Przemo i arturoo za info Jak mogę to proszę o więcej informacji wojtekce - naprawy w warsztacie ? mechanika ? klima ? elektronika ? czy all ? siemian - nowe ? używane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 jak cos używanego potrzebujesz to pisz, załatwi się [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:45_________________________________________________ale lubie załatwiać rzeczy które są nie do załatwienia lub prawie nie do załatwienia :decayed: Inne mnie nie kręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 jak cos używanego potrzebujesz to pisz, załatwi się [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 23:45_________________________________________________ale lubie załatwiać rzeczy które są nie do załatwienia lub prawie nie do załatwienia :decayed: Inne mnie nie kręcą Siemian P O G O D Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 dajesz siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 hmmmm.... wyzwanie przyjęte. Załatwie wam że do soboty będzie ciepło i nie będzie padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dobra ja Ci podniosę poprzeczkę . . . . . . . jutro cały dzień na trasie Wrocław->Drezno też ma być słonecznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobra ja Ci podniosę poprzeczkę . . . . . . . jutro cały dzień na trasie Wrocław->Drezno też ma być słonecznie :gwizdanie: ja podniose jeszcze wyżej . . . . . dziś na trasie B-B -> Leżajsk mają być równe, trzypasmowe, oddzielone pasem zieleni, takie drogi by trasa zeszła poniżej 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja podniose jeszcze wyżej . . . . . dziś na trasie B-B -> Leżajsk mają być równe, trzypasmowe, oddzielone pasem zieleni, takie drogi by trasa zeszła poniżej 3h a co ? jedziesz na konwent agentow OFE czy po nowe ofiary ? czolem Panowie w srode bede na spocie wiec na bank pogoda bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 tak się właśnie zastanawiałem czy brać aktówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 wszystkim disem w sprawie sprężarki, kumpel sam nie ma ale jutro jeszcze ma podzwonić może uda się coś załatwić jakbyś był jeszcze zainteresowany. Ogólnie cena takiej w dobrym stanie to ok 500PLN. Jest z nimi tylko jeden problem podobno do twojego motoru sprężarka jest montowana na gwincie który często przy demontażu się zrywa i może być problem żeby załatwić używkę ale jutro jeszcze ci dam info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 bry Jutro mnie ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 mnie też będę bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi