Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 :hi: Arturo, jak furacz? jutro przyjedzie kumpel rano i rezamy podsufitkę, więc we dwóch ogarniemy to myślę, bo założyłem że nie dojedziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Pany ja dzisiaj wyjeżdzam na urlopik także bądzcie grzeczni i z utęsknieniem czekajcie na mój powrót :decayed: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 15:27_________________________________________________KFX jak będziecie potrzebowali pomocnej dłoni to daj znać chętnie pomogę a przy okazji zobaczę jak to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dzięki Przemo, jeszcze nie wiem czy jutro bo jednak się trochę pokomplikowało u mnie czasowo ale jak coś to w niedzielę na pewno działamy! ogarniemy lekko we 2 z kumplem, ale jak chcesz to możesz wpaść do mnie na rezarnię dzynkne Ci jak obierzemy termin i zobaczymy czy dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ok nie ma sprawy to dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 niezłe kapciochy :gwizdanie: http://allegro.pl/chevrolet-corvette-pro-street-drag-custom-700-km-i1740612714.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 :hi: Arturo, jak furacz? niestety jeszcze stoi ,jest prawa głowica do wymiany jeszcze ,prawdopodobnie uszkodzona przez hydraulikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 to Arturoo lista niestety się wydłuża kupowałeś już wałki i hydraulikę? Jak można wiedzieć to ile dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wałki+hydraulika Kolbenschmidt 2620 , w poniedziałek dalsza część poszukiwań , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wałki+hydraulika Kolbenschmidt 2620 , w poniedziałek dalsza część poszukiwań , To strasznej tragedii nie ma. Głowicę będziesz oddawał do regeneracji czy kupujesz nową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Głowicę będziesz oddawał do regeneracji czy kupujesz nową? :polew: 9760 brutto,może coś z tej ceny by mi urwali w ASO :decayed: [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:58_________________________________________________a tak serio to zastanawiam się nad używką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 _________________________________________________a tak serio to zastanawiam się nad używką Arturo mam 2,5 na czesci hehe tylko jedna głowica jest uwalona ale druga ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a która strona jest ok? kierowcy ,czy pasażera ?[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 19:29_________________________________________________pewnie pasażera jest padnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 padnieta jest kierowcy ale to i tak bez znaczenia bo pasuja z lewa na prawo i z prawa na lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jaki ma numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie są takie same. Lewa i prawa się różnią nie pasują zamiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi