Gattis Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Pany nie wiecie kto w okolicy ma ploter? potrzebuje zrobić kilka naklejek...
Steav Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Netra reklama jaworze ul.turystyczna, pracowałem tam kiedyś to robiliśmy na ploterze. kilka naklejek na auta też było po drodze także sprawdzone.
Arturoo Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Obudzili sie :polew: w pracy od rana jestem ,a Ty mi tu ,że ja wstałem tyle co ,
Gattis Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Netra reklama jaworze ul.turystyczna, pracowałem tam kiedyś to robiliśmy na ploterze. kilka naklejek na auta też było po drodze także sprawdzone. Ok dzieki podjade tam w pracy od rana jestem ,a Ty mi tu ,że ja wstałem tyle co , Oj Arturku nie wiedziałem Ja mam pierwszy wolny dzien od niepamietnych czasów więc nie wiem co robić z wolnym czasem
Arturoo Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 przednie półosie z przegubami masz z V'ki ?
Gattis Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 niestety nie mam, ale moge zadzwonic do znajomego jak chcesz...
Arturoo Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 jutro dopiero będę wiedział co zepsułem
siemian Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 ja też w pracy siedzie dzisiaj cały dzien
Arturoo Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 w piątek go trochę przewiozłem po terenie ,który się okazał nie być zbyt stabilny(czyt. grząski) i chyba coś zepsułem albo gdzieś pod gumę przegubu wszedł syf i piszczy mi teraz albo gdzieś między tarczę ,a osłonę tarczy [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 12:46_________________________________________________albo już nie wiem ,jutro auto na podnośnik pójdzie ,zdejmę koła to będę wiedział co tam jest nie teges
Gattis Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 to w razie czego daj znac co potrzebujesz moze sie zalatwi ale oby to był tylko syf
Baddy Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 http://otomoto.pl/audi-a6-1-9tdi-jasna-skora-navi-w-wa-C20955110.html [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 23:14_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi