danielom Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 jaki tam dzwon ani uszkodzen nie widac
siemian Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 POPO jeszcze trzeba było bósa napisać :polew:
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Pany jutro cos sie bedzie dzialo na spocie (ktos bedzie) bo mam sie zamienic w pracy i nie wiem ,czy isc na ta zamiane ? Mam nadzieje ,że zbytnio nie wybieglem w bardzo daleką przyszłość ??
siemian Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 mnie nie bedzie. Arturoo co z wozem
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeszcze nie dzwonili :gwizdanie:
siemian Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 no bo na rybnickich czytałem że z nerwów zwieracze Ci już puściły... Mi puściły . Mam nadzieje że to chociaż w tej nowej łazience... :polew:
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 A co ,chcesz po mnie przyjechać i do Wapienicy mnie rzucić ?? :kox: :polew: :polew: Tęskni Ci się ,czy jak :gwizdanie: :nose: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 11:02_________________________________________________ :polew: :polew: Czytaj ze zrozumieniem , o nerwy chodziło
Rekomendowane odpowiedzi