Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 Arturoo nowy podpis nie ma chyba związku z naszą imprezką w nałężu?? :polew: :decayed: :decayed: tak mnie coś wzięło na zmiany :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 pozdrowienia z Poznania :> a dzięki dzięki ,pozdrawiamy również :> btw pojechałeś za jakimiś częściami z siemianem :?: :gwizdanie: to ostatnio jest modne :decayed: :decayed: :decayed:
danielom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zapraszamy na spoty w Żorach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=235046.new#new
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2011 w razie pytań siemian zna knajpkę
Baddy Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 :hi: Panowie ostatni raz odzywam się w sprawie funduszu, jeśli jest ktoś zainteresowany do końca roku jest czas fundusz AMPLICO, warunki i pytania na pw :> zapraszam
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 :hi: Panowie właśnie przeczytałem wątek z Żor i tam chłopaki w parę godzin 15 stron naspamowali Chyba będzie trzeba zrobić kolejną imprezkę w szałasie żeby było o czym pisać bo jakoś nam to słabo idzie. :>[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 13:44_________________________________________________Żyje tu kto??? Będzie ktoś w środę??
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja jestem w środę pod tel. więc chyba odpadnę
#Przemo# Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 no to "podpis" i do zobaczenia w czwartek lub piątek jeszcze się zdzwonimy
Steav Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 spoko napiszą tyle stron co u to im się znudzą posty i te gęby na spotach :gwizdanie: P.S w środę będę słał gorące pozdrowienia z Czech
Rekomendowane odpowiedzi