GRYFI Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemian Ty to zawsze musisz być w centrum uwagi :decayed: :polew: http://www.sadistic.pl/miss-ostroleki-vt97306.htm No ale du.pe Pan mu wylizał :polew: :polew:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 15:04_________________________________________________ No to jak dzisiaj będzie ktoś na maku? Zobaczę jak się wyrobię ale tak czy tak tamtędy będe jechał do domu także zaglądnę niezależnie od pory no i nie zaglądnąłeśdzięki za spocik
#Przemo# Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 sorki Pany ale dopiero teraz zawitałem do domu jak jechałem to już nikogo nie było ;(
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 sorki Pany ale dopiero teraz zawitałem do domu jak jechałem to już nikogo nie było ;( To po co się pytasz, czy ktoś się na spota wybiera, skoro sam nie masz zamiaru wpaść :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 sorki Pany ale dopiero teraz zawitałem do domu jak jechałem to już nikogo nie było ;( spoko ,będzie na następnym ognichu i nie będziemy roszczeniowi [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 22:43_________________________________________________ PS. Dzięki za spota Pany
#Przemo# Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 :hi: H4mm3r zamiar był ale życie inaczej się potoczyło i jak ja było to was już nie było Gargamelu[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 11:05_________________________________________________Co do Jaśka jak najbardziej
siemian Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ziemia do Przema... Czy nas slyszysz... :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:05_________________________________________________nie no w sumie nie ma się co śmiać. W końcu zdjęcie zrobione o 20:28 a wiec po wieczorynce :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 no ambitnie Przemo podszedł do tematu :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2012, 18:39_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi