Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 możemy zacząć o 18 i skończyć o 22.Pytanie czy ktoś wytrzyma? może bys w końcu wybrał się do Bukowiny i zabawił jak należy No baa.....gdyby nie to, że maleństwo ma dopiero 4 tygodnie to też bym pojechał z Rodzinką Marcin miejsca są......... jedź i się nie zastanawiaj , żałować nie będziecie dokładnie sa miejsca.Ja tym razem jade sam bez rodzinki Sfaniak W przyszłym roku pojade teraz jeszcze Maleństwa nie zostawię tak długo na pastwę Kasi : ---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:36 ---------- MINIO zabierzesz jakiś opał? Kuśfa znowu jeździsz na tej breji ,tyle razy Ci mówiłem ,że to służy do ogrzewania domków ,a nie lania do baku
MINIO Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 MINIO zabierzesz jakiś opał? Spoko ---------- Post added at 09:48 ---------- Previous post was at 09:47 ---------- możemy zacząć o 18 i skończyć o 22.Pytanie czy ktoś wytrzyma? może bys w końcu wybrał się do Bukowiny i zabawił jak należy No baa.....gdyby nie to, że maleństwo ma dopiero 4 tygodnie to też bym pojechał z Rodzinką Marcin miejsca są......... jedź i się nie zastanawiaj , żałować nie będziecie dokładnie sa miejsca.Ja tym razem jade sam bez rodzinki Sfaniak W przyszłym roku pojade teraz jeszcze Maleństwa nie zostawię tak długo na pastwę Kasi : ---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:36 ---------- MINIO zabierzesz jakiś opał? Kuśfa znowu jeździsz na tej breji ,tyle razy Ci mówiłem ,że to służy do ogrzewania domków ,a nie lania do baku ''Odbarwiłem ten opał'' - troszkę na obroty się nie wkręca ale jak na niedzielnego kierowcę to styka.
#Przemo# Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 możemy zacząć o 18 i skończyć o 22.Pytanie czy ktoś wytrzyma? może bys w końcu wybrał się do Bukowiny i zabawił jak należy No baa.....gdyby nie to, że maleństwo ma dopiero 4 tygodnie to też bym pojechał z Rodzinką Marcin miejsca są......... jedź i się nie zastanawiaj , żałować nie będziecie dokładnie sa miejsca.Ja tym razem jade sam bez rodzinki Sfaniak W przyszłym roku pojade teraz jeszcze Maleństwa nie zostawię tak długo na pastwę Kasi : ---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:36 ---------- MINIO zabierzesz jakiś opał? Kuśfa znowu jeździsz na tej breji ,tyle razy Ci mówiłem ,że to służy do ogrzewania domków ,a nie lania do baku :polew::polew::polew::polew::polew:
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 No na jedno to masz racje .......dla niego to i tak aż za dość ---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
GRYFI Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 możemy zacząć o 18 i skończyć o 22.Pytanie czy ktoś wytrzyma? może bys w końcu wybrał się do Bukowiny i zabawił jak należy bardzo bym chciał ale mnie nie stać.Załatw jakąś zniżkę 90% czy coś to jadę na bank- pytanie jak A6 będzie wyglądało na parkingu pełnym A4? Pewwnie każecie mi stanąć na innym parkingu 3 km dalej
Wihajster Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 możemy zacząć o 18 i skończyć o 22.Pytanie czy ktoś wytrzyma? może bys w końcu wybrał się do Bukowiny i zabawił jak należy bardzo bym chciał ale mnie nie stać.Załatw jakąś zniżkę 90% czy coś to jadę na bank- pytanie jak A6 będzie wyglądało na parkingu pełnym A4? Pewwnie każecie mi stanąć na innym parkingu 3 km dalej teraz to doj**ales z tym parkingiem:whistling:
GRYFI Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 ty zniżkę załatwiaj a nie mydl mi tu oczu parkingiem
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 możemy zacząć o 18 i skończyć o 22.Pytanie czy ktoś wytrzyma? może bys w końcu wybrał się do Bukowiny i zabawił jak należy bardzo bym chciał ale mnie nie stać.Załatw jakąś zniżkę 90% czy coś to jadę na bank- pytanie jak A6 będzie wyglądało na parkingu pełnym A4? Pewwnie każecie mi stanąć na innym parkingu 3 km dalej teraz to doj**ales z tym parkingiem:whistling: noo jakoś w Nałężu stoimy koło siebie ,a nie ,że zostawiasz furkę koło Rolla ---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:26 ---------- ty zniżkę załatwiaj a nie mydl mi tu oczu parkingiem pokoloruj się na różowo to będziesz miał rabacik
#Przemo# Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 No na jedno to masz racje .......dla niego to i tak aż za dość ---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:53 ---------- No teraz to żeś się zrobił na "marudę" smerfie jeden. :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
#Przemo# Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 marudzisz bo twój stoi więcej niż jeździ a mój na odwrót
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Ja jestem k.rwa spokojny przecież
GRYFI Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 To ilu nas na grilla dzisiaj bo nie wiem czy brać prowiant.
Rekomendowane odpowiedzi