Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 dzięki za spota Pany , spalanie spadło do 12L średnie -coś sie zdupczyło chyba :polew::polew::polew::polew::polew:
rrrudy25 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Z tego co tu czytam to ktoś był? A ja i tak byłem dzisiaj Lankiem w pracy to nawet nie podjeżdzałem (Audi żona zabrała:(((. Ale na następny spocik napewno wpadnę.pzdr
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 Z tego co tu czytam to ktoś był? A ja i tak byłem dzisiaj Lankiem w pracy to nawet nie podjeżdzałem (Audi żona zabrała:(((.Ale na następny spocik napewno wpadnę.pzdr na spota się przyjeżdża po prostu ,a nie wymyśla ,że autem takim ,a nie innym trza wpaść
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 06:11 ---------- Previous post was at 06:04 ---------- GRYFI wstawaj bo zaśpisz tylko ,czy ja Cię tym obudzę :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:
#Przemo# Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:30 ---------- Z tego co tu czytam to ktoś był? A ja i tak byłem dzisiaj Lankiem w pracy to nawet nie podjeżdzałem (Audi żona zabrała((.Ale na następny spocik napewno wpadnę.pzdr Żonie auto dałeś bez nadzoru?? Odważny z ciebie chłopak. Moja jak ostatnim razem jechała bez nadzoru to wróciła bez przedniego zderzaka Ostatni raz to dla niej był
GRYFI Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 06:11 ---------- Previous post was at 06:04 ---------- GRYFI wstawaj bo zaśpisz tylko ,czy ja Cię tym obudzę :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: już wstaję ,już wstaję. o kur..a zaspałem na 7 do roboty
Steav Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Z tego co tu czytam to ktoś był? A ja i tak byłem dzisiaj Lankiem w pracy to nawet nie podjeżdzałem (Audi żona zabrała:(((.Ale na następny spocik napewno wpadnę.pzdr Byliśmy i to do 22 prawie tzn ja bo chłopaki zostali jeszcze I tak jak Arturo wspomniał bele czym byle by być nawet rowerem majstry wpadają.
GRYFI Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 no rzadko się zdarza tak siedzieć na spocie w środy- normalnie to o 20 już nikogo nie ma
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 Spoko grunt to checi ,kurna teraz bylem nieprzygotowany ale nastepnym razem zabieram karczek ,bułę i 0.7 jd i optymalnie jak to bedzie piatek
Steav Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 jd też bym zasmakował dawno nie piłem, może ten 8miopak gotowych z colą Tylko na razie się zapowiada, że będę dość zajęty przez najbliższe łikendy:kwasny:
rrrudy25 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:30 ---------- Z tego co tu czytam to ktoś był? A ja i tak byłem dzisiaj Lankiem w pracy to nawet nie podjeżdzałem (Audi żona zabrała((.Ale na następny spocik napewno wpadnę.pzdr Żonie auto dałeś bez nadzoru?? Odważny z ciebie chłopak. Moja jak ostatnim razem jechała bez nadzoru to wróciła bez przedniego zderzaka Ostatni raz to dla niej był Spoko, żonka umie jezdzić! jakbyś ją widział na tesko dwie zimy temu jak driftowała z 3-ma przypadkowymi gościami, to zmieniłbyś zdanie o kobietach za kółkiem.A nie raz przyjeżdza z pracy i opowiada jak to się z kimś "spieła" na dwópasie.Także o to się nie boję. Z tego co tu czytam to ktoś był? A ja i tak byłem dzisiaj Lankiem w pracy to nawet nie podjeżdzałem (Audi żona zabrała:(((.Ale na następny spocik napewno wpadnę.pzdr Byliśmy i to do 22 prawie tzn ja bo chłopaki zostali jeszcze I tak jak Arturo wspomniał bele czym byle by być nawet rowerem majstry wpadają. No to mogłem przyjechać A na pewno nikt jeszcze nie przyjechał na spota samochodem z przyczepą załadowaną drewnem:))) Mam pytanie? gdzie są emotki,w uprawnieniach pisze że są aktywne?
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 Drzewo w dniu spota jak raz jest dobrem chętnie widzianym
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 tak wogóle to bo godzina już normalniejsza
Wihajster Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 Drzewo w dniu spota jak raz jest dobrem chętnie widzianym dzieciak nie śpi
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 Czemu tak sądzisz Zmienilem pieluche i poszla spac w przeciwienstwie do mnie
Rekomendowane odpowiedzi