GRYFI Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Oj Artur Artur- ty i twoje auto.Poszukaj w necie jakiegoś speca od 2,5 i załatw sprawę kompleksowo a po tem faktura do tych partaczy i załatwione. Oj gdyby to takie wszystko proste było da sobie chłopak radę a jak nie to Przemka kumli może wynająć ---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:45 ---------- ja rozumem, że nie wszystko jest proste w mechanice pojazdowej i czasami popełnia się błedy czy stawia mylne diagnozy ale trzeba działać do końca a nie zgarnąć kaske i wypuścić auto niesprawne.
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 No to Marcin ja to wiem i Ty to wiesz .
tomaszstn Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Siemanko Artur, jeśli chcesz to znam gościa który od lat robi tylko klekoty. Nie znam nikogo lepszego jeśli chodzi o te sprawy. Regeneracją też się zajmuje. W sumie to pasjonat marki Vw, Audi
#Przemo# Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 w ten zaśnieżony dzień ---------- Post added at 08:48 ---------- Previous post was at 08:48 ---------- ARTUROO szczere wyrazy współczucia
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Siemanko Artur, jeśli chcesz to znam gościa który od lat robi tylko klekoty. Nie znam nikogo lepszego jeśli chodzi o te sprawy. Regeneracją też się zajmuje. W sumie to pasjonat marki Vw, Audi mi bardziej się rozchodzi o kogoś kto ogarnia V6 w dieslu ---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:43 ---------- tak wogóle
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 k..... ale chcę się do kogoś dostać zanim mi auto zgnije siemian Twoi znajomi mają kolejki jakby mieli słabe kontrakty z NFZ'tem
GRYFI Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 k..... ale chcę się do kogoś dostać zanim mi auto zgnije siemian Twoi znajomi mają kolejki jakby mieli słabe kontrakty z NFZ'tem :polew::polew::polew::polew:
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No i co sie śmiejesz? Oni nie zostawiają odpietych przewodow podcisnienia to są do nich kolejki
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Siemanko Artur, jeśli chcesz to znam gościa który od lat robi tylko klekoty. Nie znam nikogo lepszego jeśli chodzi o te sprawy. Regeneracją też się zajmuje. W sumie to pasjonat marki Vw, Audi mi bardziej się rozchodzi o kogoś kto ogarnia V6 w dieslu ---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:43 ---------- tak wogóle Lepszego magika w klekotach nie ma na śląsku, ogarnia wszystko ale musiałbym pojechać na drugi koniec Gliwic i spróbować go odnaleźć.
GRYFI Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No i co sie śmiejesz? Oni nie zostawiają odpietych przewodow podcisnienia to są do nich kolejki aleś mi doj**ał :polew: my też nie.
danielom Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No i co sie śmiejesz? Oni nie zostawiają odpietych przewodow podcisnienia to są do nich kolejki aleś mi doj**ał :polew: my też nie. a ja bym tu widzial przypinke do innego czlowieka ale moge sie mylic
Rekomendowane odpowiedzi