H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady :polew: chyba z Hammerem zawias zmienialiście równocześnie i uważacie ,że każda bojla na drodze dyskwalifikuje Wasze wozidełka do przemieszczania się :decayed::decayed: Masz koze to cwaniakujesz oni mają 1 cm niżej i płaczą No chyba jednak nie Jakby tyle w motorownie nie pchał, to też by pewnie nad zawiasem pomyślał ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ---------- to ile w dół poszły ich wozidła? Sadze,ze Hammer ma teraz jak ja czyli -5cm od serii.. Coś koło tego będzie
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to ile w dół poszły ich wozidła? Sadze,ze Hammer ma teraz jak ja czyli -5cm od serii.. no dobra ale i tak spoko
#Przemo# Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Koza nie koza pod maską i tak wam kosiarka gra
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Koza nie koza pod maską i tak wam kosiarka gra Kosiarka jak kosiarka ale się tak nie pierd*li ja 2.5
GRYFI Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeśli o mnie chodzi to chyba pojadę cintkiem od babeczki, bo moja 0000 tam zawiśnie na pierwszym kamyczku a co dopiero takie spady dobr to jeszcze raz kto się pisze na zlot audi w kamieniołomie Kozy za tydzień w niedzielę:GRYFI MINIO ... Od początku mówiłem, że będę na te górę nie będziemy się wspinać - dojazd to zdroga polna i tyle
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 o którym MC mówicie?? o tym w swd Koza nie koza pod maską i tak wam kosiarka gra Kosiarka jak kosiarka ale się tak nie pierd*li ja 2.5 zobaczymy jak będzie jeździła za 5 lat ...będzie w wieku mojego obecnego hebla
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Koza nie koza pod maską i tak wam kosiarka gra Kosiarka jak kosiarka ale się tak nie pierd*li ja 2.5 zobaczymy jak będzie jeździła za 5 lat ...będzie w wieku mojego obecnego hebla A co tu ma wiek do tego, kilometrów ma prawie tyle samo
#Przemo# Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Koza nie koza pod maską i tak wam kosiarka gra Kosiarka jak kosiarka ale się tak nie pierd*li ja 2.5 To zależy które moje się nie pierd*li a to już moje drugie 2,5 , a tak w ogóle 2,0 to tym większy niewypał o tej kosiarce to już legędy krążą
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dobra luz mamy wszyscy za***iste motorki
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Koza nie koza pod maską i tak wam kosiarka gra Kosiarka jak kosiarka ale się tak nie pierd*li ja 2.5 To zależy które moje się nie pierd*li a to już moje drugie 2,5 , a tak w ogóle 2,0 to tym większy niewypał o tej kosiarce to już legędy krążą Krążą tak samo o 2.5 ale jak widzisz nas to nie dotyczy
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Byliście w tym McDonaldzie w SWD ???? Można było wczesniej pomyslec i zrobic spontana w Żorach w McDonaldzie ... ale już po temacie
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie byliśmy ............ Hammerowi się nie chciało wychodzić w deszcz
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie byliśmy ............ Hammerowi się nie chciało wychodzić w deszcz Spoko... ja siedze cały dzień jak przysrany bo sie nic nie chce w taka pogode .... jak nie TV i film z moją to gra na peesce i tyle ... bajkowa niedziela ... ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ---------- Dobrze że za tydzień wypad na kamieniolom ... oby pogoda dopisała
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No dzień masakra, też bym gdzieś wyskoczył
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja mam za daleko ... o tej godzine odpadam ale smacznego
Arturoo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Może Andrzej przyjedzie? Pretor? ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:09 ---------- seves?
Rekomendowane odpowiedzi