#Przemo# Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- Tak samo jak z B8 3,0 Tdi robić Ese i mieć jedyna Ese w Polsce w Dieslu ... Tak Siemian coś o tym wie tylko u niego 2,0TDI A tak w ogóle jak tam skrzynia siemianku??
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 za pompe tak, ale za usługe przewozu Twojego tyłka z BB do Żychlina i spowrotem x2 kupił byś z 3-4 takie auta... :polew::polew: Wiem ,że B5'tki poleciały z cen ale ,że B7 też i to aż tak to nie wiedziałem ---------- Post dopisany at 14:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- za pompe tak, ale za usługe przewozu Twojego tyłka z BB do Żychlina i spowrotem x2 kupił byś z 3-4 takie auta... :polew::polew: Wiem ,że B5'tki poleciały z cen ale ,że B7 też i to aż tak to nie wiedziałem ---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:20 ---------- K.......te duble mnie rozwalają .......pierdziel z fona nie bede edytowal i zmienial ---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ---------- K.......te duble mnie rozwalają .......pierdziel z fona nie bede edytowal i zmienial
siemian Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 ---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- Tak samo jak z B8 3,0 Tdi robić Ese i mieć jedyna Ese w Polsce w Dieslu ... Tak Siemian coś o tym wie tylko u niego 2,0TDI A tak w ogóle jak tam skrzynia siemianku?? dobrze
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 Przemek jakby byle automat wytrzymal jego jazde to audi by było liderem
#Przemo# Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 no tak jak się jeździ manualem jakby to był automat to tak bywa że biegi "znikają" :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
GRYFI Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Wihu ... ja pier..le, kolejna esa w dieslu :polew:
siemian Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Wihu ... ja pier..le, kolejna esa w dieslu :polew: wiesz on przynajmniej idzie w coraz nowsze modele a nie cofa się wstecz :facepalm: :polew::polew::polew::polew:
GRYFI Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 ale mi doj**ałeś stary - jak 15 latek A tak apropos to ja tez zmieniłem na nowsze 1997 na 2000/2001 ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ---------- ale rozumiem siemian dlaczego jesteś teraz adwokatem Wihajstra. Zrobicie sobie elitarny klub esklekotów b7 :grin: ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- ale rozumiem siemian dlaczego jesteś teraz adwokatem Wihajstra. Zrobicie sobie elitarny klub esklekotów b7 :grin:
siemian Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 ale mi doj**ałeś stary - jak 15 latek A tak apropos to ja tez zmieniłem na nowsze 1997 na 2000/2001 wiesz dostosowałem się do Twojej wcześneijszej wypowiedzi :polew::polew:
Wihajster Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 daj spokój .... zaczyna się coś dziać to ich uspokajasz :decayed:
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił Gryfi tylko wie ile kosztuje chrom na metry
Wihajster Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił Gryfi tylko wie ile kosztuje chrom na metry
Arturoo Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił Gryfi tylko wie ile kosztuje chrom na metry ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- łobuzy ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ---------- łobuzy
GRYFI Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił przecież sobie żartowałem.Wiam dobrze, że nie zrobisz takiej farsy jak siemian czy hammer. ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił Gryfi tylko wie ile kosztuje chrom na metry a tylko Hammer wie ile kosztują chińskie zamienniki w pudełkach po ori
H4mm3R Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił Gryfi tylko wie ile kosztuje chrom na metry a tylko hammer wie ile kosztują zamienniki w pudełkach po ori Na które Cię nie stać, wolisz używane
GRYFI Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 znaczka nie wywalaj - sprzedasz go któremuś z chłopaków ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- :polew::polew: no dobra już koniec złośliwości ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- :polew::polew: no dobra już koniec złośliwości
GRYFI Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 spokój mi tu gamonie.Gryfi czy ty wiesz ile kosztuje nowy grill S4 w ASO ??Jest duzo lepszy niż s-line. Znaczek S4 idzie do wyjebania a robicie afere z tego jak bym ja sobie to przykleił Gryfi tylko wie ile kosztuje chrom na metry a tylko hammer wie ile kosztują zamienniki w pudełkach po ori Na które Cię nie stać, wolisz używane nie - ja kupuję zamienniki w pudełkach zamienników ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ---------- Wihu dawaj temat w moje a4. ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- Wihu dawaj temat w moje a4.
Rekomendowane odpowiedzi