siemian Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 k**wa "skomentóje" ja pier**le... chłopie użyj mózgu albo czegoś co w jego miejscu powinno być... :facepalm::facepalm::facepalm: Popo używaj translatora albo coś bo naprawde robi się przykto jak się to czyta... może poproś Żone żeby pisała posty za Ciebie... ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- ...ufff ktoś poprawił bo myślałem że mi gałki oczne rozerwie... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- dobra idę spać bo już chyba nic ciekawego nie będzie się działo... Wersja dla Popo: "dobra idem spać bo jósz hypa nic ciekaweko niebendziem siem działo..."
POPO Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 k**wa "skomentóje" ja pier**le... chłopie użyj mózgu albo czegoś co w jego miejscu powinno być... :facepalm::facepalm::facepalm: Popo używaj translatora albo coś bo naprawde robi się przykto jak się to czyta... może poproś Żone żeby pisała posty za Ciebie... ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- ...ufff ktoś poprawił bo myślałem że mi gałki oczne rozerwie... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- dobra idę spać bo już chyba nic ciekawego nie będzie się działo... Wersja dla Popo: "dobra idem spać bo jósz hypa nic ciekaweko niebendziem siem działo..." "przykto" co to jest pier**lony sprzedawco patelni, skończ szkołe cepie bo większego matoła już nie znam skonczyć w bielsku nie mógł to do Krakowa rodzice go zapisali i dalej męczy " ooooo tego mi było trzeba:grin:
#Przemo# Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Coś krótki ten fight Co do Hebelków kombinacja 345 przód + 288 tył daje radę mi więcej nie potrzeba.
tomaszstn Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 U ale ostro było, pewnie na tym się nie skończy
siemian Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 k**wa "skomentóje" ja pier**le... chłopie użyj mózgu albo czegoś co w jego miejscu powinno być... :facepalm::facepalm::facepalm: Popo używaj translatora albo coś bo naprawde robi się przykto jak się to czyta... może poproś Żone żeby pisała posty za Ciebie... ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- ...ufff ktoś poprawił bo myślałem że mi gałki oczne rozerwie... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- dobra idę spać bo już chyba nic ciekawego nie będzie się działo... Wersja dla Popo: "dobra idem spać bo jósz hypa nic ciekaweko niebendziem siem działo..." "przykto" co to jest pier**lony sprzedawco patelni, skończ szkołe cepie bo większego matoła już nie znam skonczyć w bielsku nie mógł to do Krakowa rodzice go zapisali i dalej męczy " ooooo tego mi było trzeba:grin: jak nie wiesz pajacu to nie gadaj, bo wszystko pomieszałeś. Ale tak to jest jak zamiast mózgu ma się próżnie. Widze że spiąłeś poślady bo w całym zdaniu nie zrobiłeś ani jednego błędu ortograficznego, co prawda nadrobiłeś błędną merytoryką ale od Ciebie nie można zbyt wiele wymagać... w końcu Twoim powołaniem jest prowadzenie rozgrzewki ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ... i montowanie fitrów paliwa :polew::polew:
#Przemo# Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 and todays fight is "WUŁEFISTA" versus "SPSZEDAFCA" zakłady przyjmujemy do 18:00, 13-06-2012r. czyli spota w BB pierwsza runda startuje o 18:15 w Nałężu. do tego czasu zapraszamy do obserwacji rozgrzewki inaczej zwanej "prefight trashtalk" :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
tomaszstn Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
POPO Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 k**wa "skomentóje" ja pier**le... chłopie użyj mózgu albo czegoś co w jego miejscu powinno być... :facepalm::facepalm::facepalm: Popo używaj translatora albo coś bo naprawde robi się przykto jak się to czyta... może poproś Żone żeby pisała posty za Ciebie... ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- ...ufff ktoś poprawił bo myślałem że mi gałki oczne rozerwie... ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- dobra idę spać bo już chyba nic ciekawego nie będzie się działo... Wersja dla Popo: "dobra idem spać bo jósz hypa nic ciekaweko niebendziem siem działo..." "przykto" co to jest pier**lony sprzedawco patelni, skończ szkołe cepie bo większego matoła już nie znam skonczyć w bielsku nie mógł to do Krakowa rodzice go zapisali i dalej męczy " ooooo tego mi było trzeba:grin: jak nie wiesz pajacu to nie gadaj, bo wszystko pomieszałeś. Ale tak to jest jak zamiast mózgu ma się próżnie. Widze że spiąłeś poślady bo w całym zdaniu nie zrobiłeś ani jednego błędu ortograficznego, co prawda nadrobiłeś błędną merytoryką ale od Ciebie nie można zbyt wiele wymagać... w końcu Twoim powołaniem jest prowadzenie rozgrzewki ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:01 ---------- ... i montowanie fitrów paliwa :polew::polew: Zawsze się zastanawiałem co z tobą potworku jest nie tak, ale już teraz wiem!! Ty urodziłeś się daunem ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- <
GRYFI Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 ale będziecie obaj na spocie ? :polew:
POPO Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 ja będe a czy ta c*paa będzie to nie wiem
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 troszkę rozruszany w końcu wątek bielski
Arturoo Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 :polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- dobra rozwaliłeś mnie....nie o tym myślałem ale Twój punkt :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi