H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kto dzisiaj zawita do Nałęża? Artur olej dach u szwagra i przyjedź obadamy jak ci to wyklepali zapraszasz a sam nie wpadasz A co byś chciał od takiego co w tyłek sobie lisią kitę wkłada :grin:
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Marcin no sorki ale miesiąc byłem bez hebla sam wiesz z resztą ,a poza tym trza szwagrowi pomóc bez dwóch zdań . Po godzinach jeszcze przygotowuje graty do zestawu na przód z S4B5 321/30 . Jjutro jeszcze dojdą nowe łożyska i w końcu ,któregoś pięknego dnia wrzuci się to na hebla . btw mam do sprzedania zestaw pod 312 na przód (jarzma,zaciski ,tarcze ate).
danielom Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Marcin no sorki ale miesiąc byłem bez hebla sam wiesz z resztą ,a poza tym trza szwagrowi pomóc bez dwóch zdań .Po godzinach jeszcze przygotowuje graty do zestawu na przód z S4B5 321/30 . Jjutro jeszcze dojdą nowe łożyska i w końcu ,któregoś pięknego dnia wrzuci się to na hebla . btw mam do sprzedania zestaw pod 312 na przód (jarzma,zaciski ,tarcze ate). :kox:
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 W końcu będę miał tylko ciut mniejsze heble z przodu niż siemian z tyłu ale za to będę miał o 1/3 więcej klocków od niego
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 tylko dalej będzie miał przewagę w ilości tłoczków
#Przemo# Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ---------- potrzebuje namiar na dobry zakład renowacji felg, macie coś ? wysłałem esa Co jak co ale Artur ma opykane wszystkie warsztaty od felg po blacharkę Ale we Wrześni jak Ty to jeszcze nie był ????? U Bart-Sa No tak ale Bart-s mi wgrywał tylko nowszego softa nic mi nie grzebał w skrzyni to była tylko prewencja żeby lepiej fungało ---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- Kto dzisiaj zawita do Nałęża? Artur olej dach u szwagra i przyjedź obadamy jak ci to wyklepali zapraszasz a sam nie wpadasz Sorki ale miałem niezapowiedzianą wizytę od znajomych i się okazało że 22 września idę na wesele Kolejne małżeństwo "z miłości do dzieci" ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Kto dzisiaj zawita do Nałęża? Artur olej dach u szwagra i przyjedź obadamy jak ci to wyklepali zapraszasz a sam nie wpadasz A co byś chciał od takiego co w tyłek sobie lisią kitę wkłada :grin: Tobie Hammer to kita już dawno nie wystarcza i z baseballem w d... jeździsz
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kto dzisiaj zawita do Nałęża? Artur olej dach u szwagra i przyjedź obadamy jak ci to wyklepali zapraszasz a sam nie wpadasz A co byś chciał od takiego co w tyłek sobie lisią kitę wkłada :grin: Tobie Hammer to kita już dawno nie wystarcza i z baseballem w d... jeździsz Jakoś jeszcze nie miałem okazji przetestować Twojej rady, ale ten termos co sobie wkładasz w dupsko masz wyjebany :grin:
#Przemo# Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kto dzisiaj zawita do Nałęża? Artur olej dach u szwagra i przyjedź obadamy jak ci to wyklepali zapraszasz a sam nie wpadasz A co byś chciał od takiego co w tyłek sobie lisią kitę wkłada :grin: Tobie Hammer to kita już dawno nie wystarcza i z baseballem w d... jeździsz Jakoś jeszcze nie miałem okazji przetestować Twojej rady, ale ten termos co sobie wkładasz w dupsko masz wyjebany :grin: ty to masz zryte
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Kto dzisiaj zawita do Nałęża? Artur olej dach u szwagra i przyjedź obadamy jak ci to wyklepali zapraszasz a sam nie wpadasz A co byś chciał od takiego co w tyłek sobie lisią kitę wkłada :grin: Tobie Hammer to kita już dawno nie wystarcza i z baseballem w d... jeździsz Jakoś jeszcze nie miałem okazji przetestować Twojej rady, ale ten termos co sobie wkładasz w dupsko masz wyjebany :grin: ty to masz zryte tego nie można mu odmówić
Rekomendowane odpowiedzi