Polko_V Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 przy przemo... a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox:
Arturoo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 jutro jazda próbna moim rowerkiem:kox: I będzie jak w dowcipie ....."jedź lowelku jedź...."
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- przy przemo... a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox: Wpadnij to pojeździmy po pepickich drogach
#Przemo# Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 przy przemo... a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox: nie będę się wyrażał na temat rowerzystów. Ale wszystkie cioty zawsze się zjeżdżają na tych swoich pedałach do Jaworza jak tylko jest pogoda i w końcu jedna ciota ostatnio miała bliskie spotkanie z maską superba może teraz ich będzie mniej. Od marca do Listopada powinny byc sezon na odstrzał rowerzystów. Zakały ruchu drogowego. Jedziesz sobie drogą a tu za każdym zakrętem wpadasz na takie dwie ciotki na rowerkach i żeby jeszcze jechali "gęsiego" a tu pełna plotek podróż jeden obok drugiego i jak jeden mąż wszyscy do Jaworza. Po prostu nie nawidzę rowerzystów.
tomaszstn Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ej, wypraszam sobie, ja też jeżdżę na rowerze
POPO Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 przy przemo... a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox: nie będę się wyrażał na temat rowerzystów. Ale wszystkie cioty zawsze się zjeżdżają na tych swoich pedałach do Jaworza jak tylko jest pogoda i w końcu jedna ciota ostatnio miała bliskie spotkanie z maską superba może teraz ich będzie mniej. Od marca do Listopada powinny byc sezon na odstrzał rowerzystów. Zakały ruchu drogowego. Jedziesz sobie drogą a tu za każdym zakrętem wpadasz na takie dwie ciotki na rowerkach i żeby jeszcze jechali "gęsiego" a tu pełna plotek podróż jeden obok drugiego i jak jeden mąż wszyscy do Jaworza. Po prostu nie nawidzę rowerzystów. Przemo powiedz to Suhemu żę jego ojciec to ciota, widze że robisz się cwaniak jak Siemian
Polko_V Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 przy przemo... a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox: nie będę się wyrażał na temat rowerzystów. Ale wszystkie cioty zawsze się zjeżdżają na tych swoich pedałach do Jaworza jak tylko jest pogoda i w końcu jedna ciota ostatnio miała bliskie spotkanie z maską superba może teraz ich będzie mniej. Od marca do Listopada powinny byc sezon na odstrzał rowerzystów. Zakały ruchu drogowego. Jedziesz sobie drogą a tu za każdym zakrętem wpadasz na takie dwie ciotki na rowerkach i żeby jeszcze jechali "gęsiego" a tu pełna plotek podróż jeden obok drugiego i jak jeden mąż wszyscy do Jaworza. Po prostu nie nawidzę rowerzystów. a ja widzę jak nie którzy kierowcy samochodów jeżdżą jak cioty...jak żeś to nazwał. I wypraszam sobie, bo również mówisz o mnie i innych co lubią dupsko ruszyć i ruszyć "w siną dal" na swoich dwóch kółkach. Więc sugeruje, abyś coś wziął na uspokojenie albo miałeś jakieś "okrutne" przeżycia związane z jazdą na rowerze, albo co gorsza nie umiesz na nim jeździć. Te Twoje "cioty" są również w osobówkach, tirach, motorach itd...więc nie wiem coś Ty się curva uczepił rowerzystów...
tomaszstn Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bo może rodzice kazali mu od małego jeździć na rowerze bez siodełka i stąd te makabryczne przeżycia
Polko_V Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 albo dostał różowy rowerek i wstydził się przed kolegami go pokazać, bo nie rozumię totalnie o co mu kaman ?? ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- jutro jazda próbna moim rowerkiem:kox: I będzie jak w dowcipie ....."jedź lowelku jedź...." zarąbisty jest ten kawał
H4mm3R Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Bo może rodzice kazali mu od małego jeździć na rowerze bez siodełka i stąd te makabryczne przeżycia To samo przyszło mi na myśl
#Przemo# Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 12:55 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Nie znam Suhego ani jego ojca po prostu nie nawidze rowerzystów i tyle w temacie. A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu ---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- przy przemo... a wiesz jaki wyje_bany ten rowerek:kox: nie będę się wyrażał na temat rowerzystów. Ale wszystkie cioty zawsze się zjeżdżają na tych swoich pedałach do Jaworza jak tylko jest pogoda i w końcu jedna ciota ostatnio miała bliskie spotkanie z maską superba może teraz ich będzie mniej. Od marca do Listopada powinny byc sezon na odstrzał rowerzystów. Zakały ruchu drogowego. Jedziesz sobie drogą a tu za każdym zakrętem wpadasz na takie dwie ciotki na rowerkach i żeby jeszcze jechali "gęsiego" a tu pełna plotek podróż jeden obok drugiego i jak jeden mąż wszyscy do Jaworza. Po prostu nie nawidzę rowerzystów. Przemo powiedz to Suhemu żę jego ojciec to ciota, widze że robisz się cwaniak jak Siemian A prafie se udało bes błenduf. :polew:
H4mm3R Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 A traume z dzieciństwa to ty masz Hammer i dalej siedzisz na tym baseballu no tak, mi nie odpuści ja tam żadnej traumy nie mam, ale słyszałem że Tobie pewien kolarz za młodu wkładał termos w dupsko, a potem puszczał smerfy w tv żeby ukoić ból
MINIO Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zna ktoś może jakąś fajną traskę rowerową w okolicach Nałęża ? Taką ze 25 - 30 km , może jakaś pętla Jaworza - dzięki.
tomaszstn Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Przyjedź do Gliwic fajne traski po lesie Łabędzkim i trasa poprzez Sośnicowice do Rud Raciborskich a tam po lesie cysterskim
Rekomendowane odpowiedzi