H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- ja mam w sobote wesele To wpadnie delegacja z forum
#Przemo# Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemian to ty tu się popisywałeś chamulcami ale takiej dużej różnicy nie ma Ja jestem za termin jest mi obojętny, na tą chwilę w każdym bądź razie. Siemian przywieź czerwone żelki :polew:
siemian Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemian to ty tu się popisywałeś chamulcami ale takiej dużej różnicy nie ma Ja jestem za termin jest mi obojętny, na tą chwilę w każdym bądź razie. Siemian przywieź czerwone żelki :polew: chamulec to za mną jechał swoim niebieskim autem, popisywać to się mogłem co najwyżej hamulcami... :decayed::decayed: i nie popisywałem się tylko wolałem troszke przyhamować jak widziałem tych rowerzystow na środku drogi
#Przemo# Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Siemian to ty tu się popisywałeś chamulcami ale takiej dużej różnicy nie ma Ja jestem za termin jest mi obojętny, na tą chwilę w każdym bądź razie. Siemian przywieź czerwone żelki :polew: chamulec to za mną jechał swoim niebieskim autem, popisywać to się mogłem co najwyżej hamulcami... :decayed::decayed: i nie popisywałem się tylko wolałem troszke przyhamować jak widziałem tych rowerzystow na środku drogi tak tak tylko d*pę to ci prawie od asfaltu oderwało. No dobrze ale przynajmniej na własnej skórze odczułeś co mam do rowerzystów w Jaworzu ---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ---------- teraz zakumałem o co kaman z tym Chamulcem POPO zarażasz
siemian Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 sieje propagande :decayed: no fakt przyhamowałem mocno bo nagle po każdej stronie miałem rowery. Ale z drugiej strony jakbyśmy jechali przepisowo to nie trzebaby było hamować
#Przemo# Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 żeby nie hamować trzeba by było w ogóle nie jechać.
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 dopisywać się do listy ,a nie marudzić ,że wesele, ze coś tam
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 hmm...13...?? niby mam na 12 w południe trzeba przeanalizować "za" i "przeciw":whistling:
#Przemo# Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 hmm...13...?? niby mam na 12 w południe trzeba przeanalizować "za" i "przeciw":whistling: Nie ma żadnego przeciw będziemy i tak siedzieć do rana także nawet jak przyjedziesz późnym wieczorem to cała impreza przed tobą
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2012 tam są tylko za ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- kto posiedzi ten posiedzi
Polko_V Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 hmm...13...?? niby mam na 12 w południe trzeba przeanalizować "za" i "przeciw":whistling: Nie ma żadnego przeciw będziemy i tak siedzieć do rana także nawet jak przyjedziesz późnym wieczorem to cała impreza przed tobą okejj...
H4mm3R Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 :hi: ---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- no pochwal się... Ciiii...
H4mm3R Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 A czym a czym ??? Rowerzysty potrącił :polew:
Rekomendowane odpowiedzi