Arturoo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Widzę ,że kolega ma budę inną ,a tak to podobny klekot
GRYFI Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- Przemo, słyszałem, że nowa skrzynia umarła? Co się stało?
#Przemo# Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Jeszcze nie wiem ale jedno jest pewne nigdy nic nie kupujcie w "Części Daniel" koleś w poniedziałek dostanie tą skrzynia w łeb.
Marcin6 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam wszystkich. Tydzień temu kupiłem autko, wypadałoby wpaść i się przywitać Spoty środowe są ciągle w modzie? W tym tygodniu gdzie wypada? No i czy można wpaść
Arturoo Opublikowano 2 Września 2012 Autor Opublikowano 2 Września 2012 Witaj . Wpadaj na spota , trzeba pilnować wątku mieć zawsze świerze info .
tomaszstn Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Artur "świeże" ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------
Rekomendowane odpowiedzi