GRYFI Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku?
Marcin6 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Ja na pewno, jak w końcu kupię i założę zimówki
Arturoo Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem
GRYFI Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tak ale ja mówię o ślizganiu na pustych drogach " prywatnych" i parkingach a nie o twoim sposobie 180 kmh na drodze do Katowic z ostrym ruchem ulicznym i autobusami.
Polko_V Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tiaa...yhyy...a kaj pierlolło:polew:
Arturoo Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tiaa...yhyy...a kaj pierlolło:polew: Ty też przeciwko mnie ?
Polko_V Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 a ktoś się pisze na wieczorne ślizgawki w tym roku? ja nie ......jestem statecznym ojcem tiaa...yhyy...a kaj pierlolło:polew: Ty też przeciwko mnie ? jaa...?! Broń Boże ... ---------- Post dopisany at 10:22 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------
Arturoo Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 spot jakiś organizowany będzie ,czy nie...?? pytam bo POPO do mnie dzwonił ,a ja w pracy więc jak coś to Piter chętny na mega wielkiego spota jest
Steav Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 hello moto. A ośki mogą się zapisywać na ślizgawki??? To jutro ten grill??
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 hello moto. A ośki mogą się zapisywać na ślizgawki??? To jutro ten grill?? letko.....tylko problem jest bo nie jest nigdzie ślisko ... ta imprezka 9-tego będzie ,czy nie ?
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 Dominik wiesz o co chodzi ...jak mamy we trzech przyjechać to np.zbiórka gdzieś na mieście ...wypijemy co nieco i do domu...bez marznięcia i wędzenia się
Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 kapelonów do zatrzęsienia ---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- siemian najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Rekomendowane odpowiedzi