Arturoo Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Spoty są ale czasem frekwencja jest słaba
GRYFI Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Spoty są ale czasem frekwencja jest słaba trzeba to zmienić - może świeża krew nam pomoże w ożywieniu spotów
marek_xtr Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No dobra niech Wam będzie mogę pomóc
Arturoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Spoty są ale czasem frekwencja jest słaba trzeba to zmienić - może świeża krew nam pomoże w ożywieniu spotów jakiś rytualny mord chcesz przygotować ?
GRYFI Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Spoty są ale czasem frekwencja jest słaba trzeba to zmienić - może świeża krew nam pomoże w ożywieniu spotów jakiś rytualny mord chcesz przygotować ?
Marcin6 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja też bym chętnie w tym tygodniu podjechał
GRYFI Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 no to może już się cos zbierze. ja też mogę być w tą środę.
Steav Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja też będę, wypoczywam w tym tyg. także nie ma problemu
#Przemo# Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie byłby ktoś uprzejmy na chwilę pożyczyć przepływkę od 2,5 V6 tdi, bo muszę coś sprawdzić ? Najlepiej z Bielska lub małych okolic... Słuchaj ja mogę być na spocie w tym tygodniu tak koło 19-tej, w nałężu czy na McDupie w Jasienicy mi jest obojętne, to wtedy możemy coś po przekręcać.
Arturoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 Siemanko 2 pytania: -jutro jakiś spot jest ? -co z piątkiem ? Bo nie wiem ,czy mam iść gdzieś na wódkę .... Co prawda siemian zapraszał na urodzinową ale jakoś mi się nie chce szczerze mówiąc
Rekomendowane odpowiedzi