siemian Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 jakby Artur pytał to 20 na Macu, a tak normalnie to 18 w Nałężu :decayed::decayed:
#Przemo# Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 bedzie ktos oprócz Siemiana i Stiva? i spotykamy sie o 18:00 w nałężu??
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 jakby Artur pytał to 20 na Macu, a tak normalnie to 18 w Nałężu :decayed::decayed: Pane .....słabiutko ....wysil się choć trochę.......nie chcę byś swoim w chwili obecnej niskim poziomem doprowadził do tego ,że będziemy musieli wszyscy spróbować Ci dorównać...nie wiem ,czy damy radę :decayed:
siemian Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 na Ciebie to kropke postawić samą to i tak za wysoki poziom
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 to gdzie ten spocik dzis bo jak zwykle mam zamiar wpasc po kliku załatwieniach w BB
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Mysle ,ze mcd bedzie ok no jak nie ma byc ogniska to nie ma sensu marznąc w Nałężu
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zeżarl bym coś z rusztu :slina: zamówisz wieśmaka
Mario22 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 A ja mam 2 zmiane a ognicho by było hmmm ...
danielom Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zeżarl bym coś z rusztu :slina: zamówisz wieśmaka Tyle km gonic do M'ca nie ma sensu
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Zeby zezrec z rusztu trzeba ogarnac ognicho.....ja sie dopasuje standardowo Troche drzewa moge kupic i przywiesc....ale to moze byc zdecydowanie malo ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- Nie lepiej wypic kawe w mcd ,a w piatek zrobic grila z wodeczką
GRYFI Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zeby zezrec z rusztu trzeba ogarnac ognicho.....ja sie dopasuje standardowo Troche drzewa moge kupic i przywiesc....ale to moze byc zdecydowanie malo ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- Nie lepiej wypic kawe w mcd ,a w piatek zrobic grila z wodeczką ty się tam nudzisz na górze?
siemian Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 nie, ma być ognicho koniec kropka dziekuje dowidzienia
Arturoo Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja sie dopasuje W ten piatek kto by sie pisal ???!!! Napiszcie cos ,bo normalnie szybciej na rybnickich podejmowane byly decycje ---------- Post dopisany at 11:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:02 ---------- Zeby zezrec z rusztu trzeba ogarnac ognicho.....ja sie dopasuje standardowo Troche drzewa moge kupic i przywiesc....ale to moze byc zdecydowanie malo ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- Nie lepiej wypic kawe w mcd ,a w piatek zrobic grila z wodeczką ty się tam nudzisz na górze? No ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- nie, ma być ognicho koniec kropka dziekuje dowidzienia Co robisz ? Jestes uchwytny...,czy w sferze siedzisz ?
siemian Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja sie dopasuje Napiszcie cos ,bo normalnie szybciej na rybnickich podejmowane byly decycje no bo na rybnickich dyrektor psychiatryka podejmuje decyzje
Steav Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 no to mcd. Ja w piątek jak coś to na parę minut i to autem
Rekomendowane odpowiedzi