Marcin6 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Panowie szybkie pytanie, jak odróżnić manetki B5 przeliftowe z poliftowymi?
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Panowie szybkie pytanie, jak odróżnić manetki B5 przeliftowe z poliftowymi? jeden najważniejszy szczegół, na który podmiana się raczej nie opłaca:wink: klamki w drzwiach...w przedliftach były kaseciaki z np. audi 80 a poliftach bardzo podobne do a4 b6:wink:
Marcin6 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Panowie szybkie pytanie, jak odróżnić manetki B5 przeliftowe z poliftowymi? jeden najważniejszy szczegół, na który podmiana się raczej nie opłaca:wink: klamki w drzwiach...w przedliftach były kaseciaki z np. audi 80 a poliftach bardzo podobne do a4 b6:wink: czym sie rózni lift od przedlifta to ja doskonale wiem chodzi mi o manetki pod kierownicą, do wycieraczek, kierunków, świateł
Polko_V Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Panowie szybkie pytanie, jak odróżnić manetki B5 przeliftowe z poliftowymi? jeden najważniejszy szczegół, na który podmiana się raczej nie opłaca:wink: klamki w drzwiach...w przedliftach były kaseciaki z np. audi 80 a poliftach bardzo podobne do a4 b6:wink: czym sie rózni lift od przedlifta to ja doskonale wiem chodzi mi o manetki pod kierownicą, do wycieraczek, kierunków, świateł tak to jest jak się robi 7 dni w tyg:facepalm: sorry memory:wink:
Marcin6 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 jak się robi 7 dni w tyg:facepalm: Spoko, też tak mam
danielom Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 kostki i sterowanie wycieraczka i tylnym spryskiem w avancie.
Arturoo Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Przetestuj i daj znać jaki efekt ja puki co to muszę chwilę poczekać z zadawaniem takich pytań
egon47 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Dzieki wielkie wszystkim za głosy na zdjecie do kalendarza:notworthy::notworthy::notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi