GRYFI Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 No hammer fioletowy - chyba skasuję konto :grin: ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- nie no gratki
Arturoo Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 No hammer fioletowy - chyba skasuję konto ............ ani nie gadaj ...ja się zastanawiam nad sprzedażą hebla i pójściem w ślady godzica (kupię jakiegoś żabojada i będę się spotował w innym klubie )....jak widzę co się wyprawia to wydaje mi się ,że nie ma żadnych świętości
Wihajster Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Przemo racja Marcin pisz do Wihajstra z jakiegoś powodu ma ten nick Dzięki! Właśnie napisałem PW, wchodze tutaj, a tu... już odpowiedź Wihajstra Wihajster super, tylko napisz mi na PW kiedy mógłbym wpaść i kiedy, albo nr telefonu, się zgadamy Właśnie kolega był u mnie i sprawa załatwiona.Miło było poznac
H4mm3R Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 No hammer fioletowy - chyba skasuję konto ............ ani nie gadaj ...ja się zastanawiam nad sprzedażą hebla i pójściem w ślady godzica (kupię jakiegoś żabojada i będę się spotował w innym klubie )....jak widzę co się wyprawia to wydaje mi się ,że nie ma żadnych świętości Kup sobie renówkę jak kiedyś
Arturoo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 No hammer fioletowy - chyba skasuję konto ............ ani nie gadaj ...ja się zastanawiam nad sprzedażą hebla i pójściem w ślady godzica (kupię jakiegoś żabojada i będę się spotował w innym klubie )....jak widzę co się wyprawia to wydaje mi się ,że nie ma żadnych świętości Kup sobie renówkę jak kiedyś Taki jest plan btw
Marcin6 Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Przemo racja Marcin pisz do Wihajstra z jakiegoś powodu ma ten nick Dzięki! Właśnie napisałem PW, wchodze tutaj, a tu... już odpowiedź Wihajstra Wihajster super, tylko napisz mi na PW kiedy mógłbym wpaść i kiedy, albo nr telefonu, się zgadamy Właśnie kolega był u mnie i sprawa załatwiona.Miło było poznac Również miło było poznać Dojechałem, wszystko ok, działa
#Przemo# Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 No hammer fioletowy - chyba skasuję konto ............ ani nie gadaj ...ja się zastanawiam nad sprzedażą hebla i pójściem w ślady godzica (kupię jakiegoś żabojada i będę się spotował w innym klubie )....jak widzę co się wyprawia to wydaje mi się ,że nie ma żadnych świętości Kup sobie renówkę jak kiedyś Taki jest plan btw żrę żabę Arturoo
Arturoo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Opublikowano 24 Listopada 2012 No hammer fioletowy - chyba skasuję konto ............ ani nie gadaj ...ja się zastanawiam nad sprzedażą hebla i pójściem w ślady godzica (kupię jakiegoś żabojada i będę się spotował w innym klubie )....jak widzę co się wyprawia to wydaje mi się ,że nie ma żadnych świętości Kup sobie renówkę jak kiedyś Taki jest plan btw żrę żabę Arturoo Ja też
Rekomendowane odpowiedzi