Wihajster Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 dzięki Pany za spotkanko......standardowo najlepsze towarzycho zostało na koniec czekałem i czekałem ale wlekłeś sie z tego Jastrzębia jak baba wiec pojechalem do domu
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 spokojnie muszę jeździć dlatego byłem spóźniony ---------- Post dopisany at 08:53 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ---------- Panocku.....żebyś Ty umiał wykręcić taką średnią na niemieckiej autobanie jak ja mam jak jadę na spota to był byś prze ..uj
GRYFI Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 ja nie miałem wczoraj neta więc dopiero dzisiaj dzięki za spota.
Steav Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 co tam kapeloniarze ?? Nic Zróbmy spota w niedziele, specjalnie dla mnie:grin:
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 co tam kapeloniarze ?? Nic Zróbmy spota w niedziele, specjalnie dla mnie:grin: a tak serio.....w niedzielę to na kawusi u teściowej się siedzi ,a nie po spotach szlaja
GRYFI Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 co tam kapeloniarze ?? Nic Zróbmy spota w niedziele, specjalnie dla mnie:grin: a tak serio.....w niedzielę to na kawusi u teściowej się siedzi ,a nie po spotach szlaja no ja nie chętnie ale tez czasem siedzę.
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 a ja chętnie szfagierki pięką wyśmienite ciasta
Rekomendowane odpowiedzi