Kuna Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- A może i ja bym sie z Arturkiem wybrał do BB tyś dostał "przydział" na paliwo, że tak jeździsz:grin: wczoraj SK dziś BB:decayed: Się jeździ a nie Każdy mi mówił że siedzę tylko w domu, A mam teraz czas to mogę jeździć
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- A może i ja bym sie z Arturkiem wybrał do BB tyś dostał "przydział" na paliwo, że tak jeździsz:grin: wczoraj SK dziś BB:decayed: nie...... po prostu nie zapowiadali opadów :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
Kuna Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie wiem, nie wiem Po za tym za arturem mogę jeździć bo mi fajna średnia wychodzi 5,7
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- A może i ja bym sie z Arturkiem wybrał do BB tyś dostał "przydział" na paliwo, że tak jeździsz:grin: wczoraj SK dziś BB:decayed: Się jeździ a nie Każdy mi mówił że siedzę tylko w domu, A mam teraz czas to mogę jeździć
siemian Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie wiem, nie wiem Po za tym za arturem mogę jeździć bo mi fajna średnia wychodzi 5,7 Arturowi też tyle wychodzi... Tyle że przy bardzo spokojnej jezdzie i na jedną głowice
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie wiem, nie wiem Po za tym za arturem mogę jeździć bo mi fajna średnia wychodzi 5,7 Arturowi też tyle wychodzi... Tyle że przy bardzo spokojnej jezdzie i na jedną głowice Prawda ---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- Jak sie kulam na tempomacie to to nie jest problem by taki wynik uzyskać
Polko_V Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 No nie wiem, nie wiem Po za tym za arturem mogę jeździć bo mi fajna średnia wychodzi 5,7 Arturowi też tyle wychodzi... Tyle że przy bardzo spokojnej jezdzie i na jedną głowice Prawda ---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- Jak sie kulam na tempomacie to to nie jest problem by taki wynik uzyskać yhyymm... na rolkach:decayed:
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 no serio ---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ---------- co prawda ....gdzieś tam Kuna się gubił wczoraj na winklach ale on nie ma tempomatu
Polko_V Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 ...no wiem, że idzie ze stała prędkością i jak mówisz na tempo:wink:
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 btw. siemianku ten Kuna chce sobie tempomacik dołożyć.....nie masz tam jakiegoś zestawu ?? manetka+taśma+robota+kodowanie....zmieści się w jakiej kwocie ?? ---------- Post dopisany at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- Jade ,spoznie sie
Steav Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Również dzięki. Przemo wiem, żarówka się spaliła 2 Ap ropo naszych wywodów dobry był ten z przyczepką, prawy kierunkowskaz a jedzie w lewo
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Lepszy od czerwonej Audicy ?
Steav Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Lepszy od czerwonej Audicy ? Lepszy nie ale ciekawy. Btw moim zdaniem to była ciemno zielona audica zawsze mogę się mylić, w końcu psychotesty mogą nie być obiektywne :polew: ---------- Post dopisany 31-01-2013 at 02:54 ---------- Poprzedni post napisany 30-01-2013 at 23:01 ---------- Dobry
#Przemo# Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Również dzięki.Przemo wiem, żarówka się spaliła 2 Ap ropo naszych wywodów dobry był ten z przyczepką, prawy kierunkowskaz a jedzie w lewo Czyli on w przyczepce miał dobrze tylko w aucie mu się świeciło na odwrót Lepszy od czerwonej Audicy ? Lepszy nie ale ciekawy. Btw moim zdaniem to była ciemno zielona audica zawsze mogę się mylić, w końcu psychotesty mogą nie być obiektywne :polew: No lepszego to na żywo nie widziałem ten to miał zryte na S1 pod prąd zawracać ale taki to od razu do paki, trzeba mieć zdrowo zryte. I tak to była ciemno zielona "80" Panie daltonisto, no chyba że ci się czerwono przed oczami zrobiło jak sobie wyobrażałeś tego dzwona na czołówkę. ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- P.S. dzięki za spota bo mi się zapomniało Fajna pogoda może w końcu pierwszy raz w tym, roku umyje furkę bo straszy, jakiś szary się smerf zrobił
Rekomendowane odpowiedzi