Wihajster Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz?
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ---------- No właśnie Wojtek, czemu nie jedziesz?
wojtekce Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz? nie wiem
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz? nie wiem a ja wiem. Asia w tym maczała palce
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzien dobry stara gwardia się zbiera na nowo ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz? nie wiem a ja wiem. Asia w tym maczała palce może być Wojtek ja będę miał miejscówkę w aucie więc Cię mogę zabrać
Wihajster Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzien dobry stara gwardia się zbiera na nowo ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz? nie wiem a ja wiem. Asia w tym maczała palce może być Wojtek ja będę miał miejscówkę w aucie więc Cię mogę zabrać zapomnij nie puści go
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 .....niech coś wymyśli................ śmieci idzie wyrzucić ........wyjdzie ,że niby lotka zapomniał puścić etcetera ,................etcetera
wojtekce Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Wihu Asia mówi że masz u niej przejeba.......
danielom Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzien dobry stara gwardia się zbiera na nowo ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz? nie wiem a ja wiem. Asia w tym maczała palce może być Wojtek ja będę miał miejscówkę w aucie więc Cię mogę zabrać W razie co mialbys mechanika na miejscu ?
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzien dobry stara gwardia się zbiera na nowo ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ---------- Wojtas a ty dlaczego do Bukowinki nie jedziesz? nie wiem a ja wiem. Asia w tym maczała palce może być Wojtek ja będę miał miejscówkę w aucie więc Cię mogę zabrać W razie co mialbys mechanika na miejscu ? hehe no co Ty ???????????? mam 5L benzyny w bagażniku.....ani chwili bym się nie zastanowił .............................. gdyby po raz kolejny w czasie jakiegoś ważnego wyjazdu nawalił
Steav Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 :banan: Dobry wieczór Artur szkoda 5L, 1 też starczy
Rekomendowane odpowiedzi