Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie na koniec się zorientowałem że chodzi o B5. A że tyle się napisałem tego wszystkiego nie chciało już mi się już kasować mojego "wywodu" :decayed:

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ----------

:hi:
Witam,

chcę się upewnić czy felgi 17", 57 mm, ET 35, szer chyba 8 lub 8,5 cala z oponami 225/50/17 będą pasować?

http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/93/46/19/3093461984

Ja mam teraz 225/50R17 zimówki tylko na feldze 7,5 ET45 bez problemu nic nie haczy, 8cali też powinno wejść bez problemu przy 8,5 raczej już jest mało miejsca, z drugiej strony masz ET 35 czyli felga ci o 1cm będzie bardziej wystawała na zewnątrz musisz przymierzyć ewentualnie jakiś dystans.

Bart-s z drugiej strony ma felgi co prawda 19" ale w rozmiarze 8,5 ET48 + dystans 15mm z przodu czyli ET33 w sumie, na średnicy masz przy tym porównaniu 9mm większe koło 225/50 od jego 235/35R19.

Tak jak wyżej pisałem u mnie nic nie haczy tylko teraz patrzę że ty masz B5 my B6.

W sumie jak nie przymierzysz nie będziesz miał pewności :decayed:

W sumie to fajna pogoda za niedługo ma być trochę cieplej...

Tylko teraz patrze że rozmawiacie o felgach a nie o pogodzie :decayed:

W sumie to pogoda jutro będzie taka jaką jutro zobaczysz przez okno :polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no właśnie na koniec się zorientowałem że chodzi o B5. A że tyle się napisałem tego wszystkiego nie chciało już mi się już kasować mojego "wywodu" :decayed:

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ----------

Witam,

chcę się upewnić czy felgi 17", 57 mm, ET 35, szer chyba 8 lub 8,5 cala z oponami 225/50/17 będą pasować?

http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/93/46/19/3093461984

Ja mam teraz 225/50R17 zimówki tylko na feldze 7,5 ET45 bez problemu nic nie haczy, 8cali też powinno wejść bez problemu przy 8,5 raczej już jest mało miejsca, z drugiej strony masz ET 35 czyli felga ci o 1cm będzie bardziej wystawała na zewnątrz musisz przymierzyć ewentualnie jakiś dystans.

Bart-s z drugiej strony ma felgi co prawda 19" ale w rozmiarze 8,5 ET48 + dystans 15mm z przodu czyli ET33 w sumie, na średnicy masz przy tym porównaniu 9mm większe koło 225/50 od jego 235/35R19.

Tak jak wyżej pisałem u mnie nic nie haczy tylko teraz patrzę że ty masz B5 my B6.

W sumie jak nie przymierzysz nie będziesz miał pewności :decayed:

W sumie to fajna pogoda za niedługo ma być trochę cieplej...

Tylko teraz patrze że rozmawiacie o felgach a nie o pogodzie :decayed:

W sumie to pogoda jutro będzie taka jaką jutro zobaczysz przez okno :polew::polew::polew:

:blink:

albo mi się wydaje albo się nie zrozumieliście :sarcastic::decayed:

Opublikowano

kontekst "bezsensu" jest podtrzymany :decayed::grin:

Opublikowano
Opublikowano

:hi: siema

Jakby to było lato to by można napisać ....siema w ten karczkowy dzionek :decayed:....

Opublikowano
Opublikowano

Jakby to było lato to by można napisać ....siema w ten karczkowy dzionek :decayed:....

a czy zima czy lato można by odpowiedzieć... siema frajerze :decayed:

Opublikowano

a czy zima czy lato można by odpowiedzieć... siema frajerze :decayed:

de facto .....Parówa ma rację....hehe.....no coś Ci przy środzie wyszło.....oby tak dalej.....:decayed:

Chociaż w Twoim przypadku bym specjalnie nie liczył na nie wiadomo jak długą passę :grin:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy jest ktoś u was kto dobrze siedzi w temacie benzynowej V6 oraz napędu Quattro? Potrzebuje pogadać, pokazać auto takiej osobie żeby wyraziła swoje zdanie na temat samochodu.

Opublikowano

Gryfi :decayed:

Opublikowano

Gryfi od przedszkola takimi śmiga :wink:

Opublikowano
:dontknow: ja teraz mam r4 rwd:smutas:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:dontknow: ja teraz mam r4 rwd:smutas:

i już nie pamiętasz nic ,a nic o v6 pb w q ????

:grin:

Opublikowano

wszytko zapomniałem ale chętnie sobie przypomnę :naughty: