Baddy Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 a takie? Alufelgi 17 cali ENZO Opony GRATIS!!! (3064490247) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Baddy Tobie sie chyba wydaje że masz golfa 3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Siema WESOŁYCH ŚWIĄT PANOCKI I PANIE Wysyłałem to jajko w zeszłym roku. WESOŁYCH uuuu to musiało boleć... To w tym nie wysyłaj bo jak to bez jajek bedziesz wygladal :polew::polew::polew: siema,ja nadal ze starym tematem http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/72176351_1_644x461_alufelgi-17-5-112-audi-vw-tanio-super-stan-skoczow.jpg, taka felga et 40, oponki 215/45/17 oraz 225/45/17, co sądzicie? przyłączę się do Artura a Ty nie możesz mieć własnego zdania ?.....:polew::polew: moje zdanie jest takie, że widziałem ostatnio w B5 te same bądź bardzo podobne felgi i fajnie siedziały, ale mimo to chciałem usłyszeć Wasze zdanie no i potwierdzenie czy nie będą nigdzie haczyć itp. Słuchaj to zawsze jest sprawa gustu jak ci się podobają to kupuj, twoje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Tak , niech kupi te z linku wyżej i .......usunie konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 heloł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakotomasz Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zdrowych i Wesołych Świąt dla wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 no jaaa...nie ma to jak się ze sobą witać... wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ale śniegu nawaliło Wesołych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 ale śniegu nawaliło Wesołych.. kolego polecam następnym razem autko z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 U mnie w górach tak wali śniegiem że masakra I w dodatku jeszcze w ch.j starego leży Ale jak na drodze jest biało to fajnie nawet :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ale śniegu nawaliło Wesołych.. kolego polecam następnym razem autko z fajna sprawa ale nie wiem czy na studencką kieszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A czym sie rozni studencka kieszen od innej...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 zawartością Przeklęta pogoda felgi w garażu kurz zbierają, dystanse i opony juz jadą a tu wygląda że do maja się zejdzie zanim je zamontuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 zawartością To na pewno... jak ja byłem studentem to miałem biedniejszą kieszeń... Może dlatego, że byłem na zaocznych i płaciłem za nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 zawartością ........... jak popatrze na studenta , od którego wziąłeś 19" to Ci nie przyznam racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Może dlatego, że byłem na zaocznych i płaciłem za nie Ja na dziennych... i jak się to policzy to taniej wychodzą zaoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi