#Przemo# Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 zawartością ........... jak popatrze na studenta , od którego wziąłeś 19" to Ci nie przyznam racji :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Może dlatego, że byłem na zaocznych i płaciłem za nie Ja na dziennych... i jak się to policzy to taniej wychodzą zaoczne byłem na takich i takich. Jak sie policzy to wychodzi ze jeden dzień na dziennych jest droższy od całego miesiąca na zaocznych... Niestety alkohol w knajpach trochę kosztuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak sie policzy to wychodzi ze jeden dzień na dziennych jest droższy od całego miesiąca na zaocznych... Niestety alkohol w knajpach trochę kosztuje... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siema, chyba już się zdecydowałem, kupię 17" i przemaluję na biało tak jak ten: http://img02-otomoto.sogastatic.pl/C26863360_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jaki to jest model tych alu , też mnie interesuje coś podobnego 17` albo 18` ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 jaki to jest model tych alu , też mnie interesuje coś podobnego 17` albo 18` ;p powiem szczerze, że konkretnie modelu nie znam, ale na aukcjach jest ich sporo i sporo A3 na nich widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Bo to model z a3 pewnie z jakims et 56 albo cos takiego.... ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Baddy jutro foty posle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 eee... nie ma tak źle. W Krakowie idzie taniej wypić całkiem niezłe piwo w knajpie niż w Bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 po 10-12 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nawet za 3zł napijesz się 0.5l kasztelana i nie mówię tu o jakiej spelunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nawet za 3zł napijesz się 0.5l kasztelana i nie mówię tu o jakiej spelunie za 3 zł kasztelana to chyba na mieszkaniu albo tam gdzie chodzi UJot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 heh na śląsku u nas nie jest aż takie drogie piwo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siema,chyba już się zdecydowałem, kupię 17" i przemaluję na biało tak jak ten: http://img02-otomoto.sogastatic.pl/C26863360_2.jpg nawet za 3zł napijesz się 0.5l kasztelana i nie mówię tu o jakiej spelunie za 3 zł kasztelana to chyba na mieszkaniu albo tam gdzie chodzi UJot Te od UJotu się odstosunkuj :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam Bo to model z a3 pewnie z jakims et 56 albo cos takiego....---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Baddy jutro foty posle... dokładnie tak jest ET 56 ale dystansik odpowiedni i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wvczoraj myślałem że tata robi mi prima aprilisowy żart jak zadzwonił i powiedział że musze autem odjechać bo jego auto zaczeło znosić na audi przy wjezdzaniu do garażu. Jednak okazało się że nie troszke gorąco mi się zrobiło: ale szybciutko odjechałem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ....spoko luz masz folię ochronną w razie czego ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ---------- btw parę kilo na aucie dodatkowych było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi