GRYFI Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 a to się Artur zmartwi... już mu furacz chodził lepiej
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 oki .... to jest label czyli plik z którego vag oczytuje opisy błedów dla danej grupy silników i podpisy do bloków pomiarowych. Tym sie nie mozna sugerować bo po pierwsze jest tam dużo błedów (czesto jest tak że w vcdsie opis nie pasuje do odczytu- np. opis pokazuje że wrtoś ma być w stopniach a są obroty itd.) a po drugie nazwy tych plików można edytować. jakbym umiał takie rzeczy to bym sobie życie na nowo ułożył :grin::grin::grin::grin:
GRYFI Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 idę Fajnie, że choć jedną stronę zapisaliśmy czymś innym niż czapkami
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 ja mu powiedziałem to samo jak z nim gadałem miałeś rację A tak poza tym to co powiedziałem żebyś sprawdził jak do mnie dzwoniłeś z tym problemem? Ty również się nie pomyliłeś ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ---------- no bo połowa mocy silnika szła na to żeby ta kontrolka się mogła zapalić przecież to ładnych pare wattów jest... dodaktowo śweiciły się pewnie tylne lampy więc to znowu pare Wattów... dzielne auto że w ogóle jechało... pewnie nawiewy miałeś wyłaczone... nie mam pytań :polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 00:13 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ---------- a to się Artur zmartwi... już mu furacz chodził lepiej no jakby zwolnił od jutra:wink:
siemian Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 :decayed: ja też spadam. Dobrej nocy Artur już wiem czemu zmieniłeś podświetlenie w środku na ledy... Oszczędnośc mocy... Przy takiej kondycji silnika to przy zwykłych żarówkach nie miał już mocy żeby ruszyć... Jak dziś pamiętam jak mi pokazywałeś jak pod górke na krawęznik nie mógł wyjechać... niby że VP padnięta... ...teraz wiadomo że to nie była pompa... Z faktami się nie dyskutuje... zawitały ledy i auto znowu się toczy
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 :grin::grin: parówo jedna idź spać ---------- Post dopisany at 07:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ----------
#Przemo# Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 sie naczytałem jak już dawno nie było okazji na tym wątku
Dadok34b Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 arturo , marek ,przemeki inni wpadacie tego 30 ?
GRYFI Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gdzie ,po co , za ile ? https://www.facebook.com/events/535773869792552/?ref=22
yuhri Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam i zdrowie pytam zapraszam panowie https://www.facebook.com/events/535773869792552/?ref=22 w razie pytań pisać na Fb bądź tu jak byście mnie szukali to Michał Dadok Cholera, akurat jak mam impreze urodzinową dziecka :/ Może żona nie zauważy jak się wyrwę na minutę, dwie, może cały wieczór
GRYFI Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 ja już będę w drodze na mazury o ile uporam się z autem.
Marcin6 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Oferta - Audi A4 - Samochód sprowadzony z Niemiec, w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Rewelacyjny i nigdzie nie spotykany kolor lakieru. Au Ale kolorek
Polko_V Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Przemo...najwspanialszego życzę:drunk::drunk::drunk:
Rekomendowane odpowiedzi