Marcin6 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 panowie kiedy macie jakiś spot okolice Bielsko Cieszyn W (nie)każdą środę
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 czasami w środy w Nałężu np.dzisiaj?? hmmmmmm???????? jak coś to z Emi bym wpadł bo Kasia jest w pracy...........będzie ktoś jeszcze jechał ?????
ramirez01 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 szkoda ze naleze nie cierpię tego miejsca :) tam swego czasu oklepałem miskę olejowa w corrado a widzę ze jest tu parę ludzi z Skoczowa itd jak by ktoś się tu kręcił po okolicach to można się spichnąć koło delfina albo na placu targowym kolo wisly bo aktualnie kręcę się właśnie w rejonach siwetoszowki skocowa
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 szkoda ze naleze nie cierpię tego miejsca :) tam swego czasu oklepałem miskę olejowa w corrado a widzę ze jest tu parę ludzi z Skoczowa itd jak by ktoś się tu kręcił po okolicach to można się spichnąć koło delfina albo na placu targowym kolo wisly bo aktualnie kręcę się właśnie w rejonach siwetoszowki skocowa w czym widzisz problem by zalecieć do Nałęża ? tam jest gril i tam można spokojnie posiedzieć
#Przemo# Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja w sumie mogę podjechać do Nałęża albo na Maca. ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- a jąkąś kiełbaskę można by opitolić
#Przemo# Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 jak stawiasz karczka to Siemian na pewno też się zjawi i już jest nas trzech To o 18tej?? Zabierę troche drzewa, nie bedzie tego dużo także jak ktoś jeszcze ma zapas to niech zabierze.
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 no to jestesmy umówieni.Przemo rozpali,Artur przywiezie prowiant i usmazy a je wpadne na degustacje
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 no to jestesmy umówieni.Przemo rozpali,Artur przywiezie prowiant i usmazy a je wpadne na degustacje Tyś się nie pierdyknął w ciemię???????? :decayed: nie zapominaj ,że ja tu jestem gościem więc to po Waszej stronie stoi organizacja ---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ---------- btw ja drewek jeszcze nie mam...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 nie zapominaj ,że ja tu jestem gościem więc to po Waszej stronie stoi organizacja Siemian słyszałeś?? Ustosunkuj sie i daj mi znac co bedzie do żarcia bo nie wiem czy ma sens wpadać
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 :polew: siemianka o pomoc prosisz......ehh ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- nie mam pytań :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
siemian Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 nie zapominaj ,że ja tu jestem gościem więc to po Waszej stronie stoi organizacja Siemian słyszałeś?? Ustosunkuj sie i daj mi znac co bedzie do żarcia bo nie wiem czy ma sens wpadać Nic nie bedzie:naughty: nie przyjezdzaj
#Przemo# Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 to grilujemy?? ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- pisać kto jest chętny ja jak pisałem mogę drzewa troche zabrać. ---------- Post dopisany at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ---------- żarełko bede miał swoje żeby nie było
burek339 Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Witam, koledzy znajdzie sie miejsce dla kogoś nowego jeszcze ? W końcu po bojech skleciłem furacza i sie chetnie wybiore?
Idzi Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 No Burek w końcu się wybierzesz:naughty: Ja niestety w robocie ale kiedyś to nadrobię
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja odpadam ...muszę być w pracy o 19 jednak
#Przemo# Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 no to pospotowane dzisiaj było że łohoho
Rekomendowane odpowiedzi