Steav Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Bry po długim czasie W łikend wybieram się tj. piątek wieczorem pod namioty (na ten zbiornik wodny Łąka) Jakby ktoś się pisał dać znać Gdyby było nas więcej można wynająć za 10zł taką miejscówkę na grilla/ognisko a nie smażyć na 10 grillach. Namiot chyba 8zł/doba a osoba dorosła 6zł/doba Aha wc/prysznic/przebieralnie/posiłek/piwo są na miejscu
danielom Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Bry po długim czasie W łikend wybieram się tj. piątek wieczorem pod namioty (na ten zbiornik wodny Łąka) Jakby ktoś się pisał dać znać Gdyby było nas więcej można wynająć za 10zł taką miejscówkę na grilla/ognisko a nie smażyć na 10 grillach. Namiot chyba 8zł/doba a osoba dorosła 6zł/doba Aha wc/prysznic/przebieralnie/posiłek/piwo są na miejscu Rozwin bo nie znam tematu
Steav Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Łąka to hmm miejscowość koło Pszczyny, jest tam jeziorko z piaszczystą plażą Opiekuje się tym Moris w Pszczynie wiec jest czysto itd
Arturoo Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 no to widze że pogrilowane dzisiaj No...
danielom Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Łąka to hmm miejscowość koło Pszczyny, jest tam jeziorko z piaszczystą plażą Opiekuje się tym Moris w Pszczynie wiec jest czysto itd Ląka wiem gdzie jest z racji sporych "wiezyczek" cyt. Arturoo" ale nie wiedzialem ze ta woda tam jest pilnowana.. chyba wpadne w weekend
#Przemo# Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To ja chybo w sobote tez przyjade oblukać to jeziorko
ramirez01 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 fajne miejsce bylem nie raz tylko w weekend jeszcze słoneczny ludzi od zaj....
Steav Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 fajne miejsce bylem nie raz tylko w weekend jeszcze słoneczny ludzi od zaj.... W ostatnią niedziele byłem, to koło 13 spokojnie miejsce znalazłem. A porównując z basenem na błoniach to tam luz taki, że Oo Dziś wieczorkiem wyjeżdżam także wpadać
Rekomendowane odpowiedzi