Dadok34b Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Panowie do czwartku uciekam na wakacje
Arturoo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Panowie do czwartku uciekam na wakacje nara
Marcin6 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Audi 100 9499.00 PLN. Warszawa - otoMoto.pl fajna
Jenot Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Nazywam się Kuba , na codzień zajmuje się stolarstwem meblowym. Rok temu kupiłem władce pierścieni. Zmieniłem radio z sony na Concert . Podłączyłem się już pod licznik teraz zostało jeszcze zmodyfikować vag-iem. Czy ktoś mógł by mi to zrobić , jestem z okolic Czechowic. pozdrawiam
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ...Kuba pisz do siemiana........widziałem kiedyś ,ze ma vag'a
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wojtuś dzięki za ten "przód i tył"...... z tego wszystkiego nie podziękowałem ..... btw...promocja po zbuju :kox::kox:
siemian Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wojtuś dzięki za ten "przód i tył"...... to ja też dziękuje za to samo :decayed:
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wojtuś dzięki za ten "przód i tył"...... to ja też dziękuje za to samo :decayed: .....to już wiem o kim była mowa......na warsztacie........ jak dostałem fv i zobaczyłem kwotę do zapłaty ...to........zapytałem czy to moje...potwierdzili i powiedzieli.... -spoko tyle będzie dobrze ......przyjeżdża B7 na podobnną wymianę ...to na nim się odkujemy :grin: no to nie ciągnąłem tematu ....dalej :decayed: ---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ---------- luz odrobicie w polu pierwsze słyszę ,że masz hektary ...????
Rekomendowane odpowiedzi