H4mm3R Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 siemian przecież Ty nie wiesz co to współczucie wiem wiem własnie to poczułem jak dowiedziałem się że zbierasz szczątki paska rozrządu z pobocza Nie no, wtedy sobie pomyślałeś... znów będzie się z czego napierdalać pasek jest cały
siemian Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 siemian przecież Ty nie wiesz co to współczucie wiem wiem własnie to poczułem jak dowiedziałem się że zbierasz szczątki paska rozrządu z pobocza Nie no, wtedy sobie pomyślałeś... znów będzie się z czego napierdalać pasek jest cały oj zdziwiłbyś się... nie każdy myśli Twoimi kategoriami pasek dobry... no popatrz będzie jak znalazł do nowego silnika
H4mm3R Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 siemian przecież Ty nie wiesz co to współczucie wiem wiem własnie to poczułem jak dowiedziałem się że zbierasz szczątki paska rozrządu z pobocza Nie no, wtedy sobie pomyślałeś... znów będzie się z czego napierdalać pasek jest cały oj zdziwiłbyś się... nie każdy myśli Twoimi kategoriami pasek dobry... no popatrz będzie jak znalazł do nowego silnika Nigdy nie wiesz siemianku A właśnie, nalałeś już olej do nowego silnika? Bo w starym zawsze miałeś ponad stan + dodatek w baku
siemian Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 nalałem... i wiesz co... nie cieknie...uffffff.... ucieszyłem się bo wiem że niektórzy mają....ekhm... przepraszam, mieli z tym problem :grin::grin:
Arturoo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Miło luknąć w wątek , w którym sie coś dzieje ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- A co do upodobań .......to ja sie tam nie mieszam.......skoro takie bikini lubi to jego sprawa......
Marcin6 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Panowie jaką firmę polecacie do zakupu wahaczy przednich...? Mam dwa do wymiany... a jeszcze rok temu było wszystko ideał
siemian Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jaką firme polecam to nie wiem ale moge Ci smiało powiedzieć jaką odradzam bo można sobie ręce pobrudzić z odłażącej farby takie wisz w ori pudełkach ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- Lemforder te są słitaśne
Marcin6 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jaką firme polecam to nie wiem ale moge Ci smiało powiedzieć jaką odradzam bo można sobie ręce pobrudzić z odłażącej farby takie wisz w ori pudełkach Yyyy ale jak to... Lemforder danke
Rekomendowane odpowiedzi