siemian Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 hello wszystkim... ...oj sorki wyrwało mi się... miało być ":hi:" jak na bielskie standardy to napisałem esej
Dadok34b Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 :hi: Dzięki Arturoo i Siemian miło by poznać a bryki :slina: pozazdrościć , może jeszcze jakąś środę przed zimą ? :decayed:
Marcin6 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 może jeszcze jakąś środę przed zimą ? Trza by ogólnie jakaś kawę walnąć w Macu, może next środa? 2 paź.
Arturoo Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 :hi:Dzięki Arturoo i Siemian miło by poznać a bryki :slina: pozazdrościć , może jeszcze jakąś środę przed zimą ? :decayed:Spontan spot to pomysł .....---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ---------- A może jakiego grilllllla by odpalić tego 2 .....?........ ---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- .... do tego sól , maseło ,ziemniaczek ?......jak za starych czasów .... ---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:15 ---------- zaraz porozsyłam esy..........
siemian Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Ty lepiej wiesz co rób a nie smsy wysyłaj... Miło było poznać Michał
Rekomendowane odpowiedzi