Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jestem tu nowy i chciałem się spytać czy teraz przez zimę też są jakieś spociki w okolicy bielska? sa ale trzeba sledzic watek pl znaki gubisz.......więc albo znowu piszesz z niemieckiej klawiatury....??!! .......... .......albo znowu po pijoku ......:decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jestem tu nowy i chciałem się spytać czy teraz przez zimę też są jakieś spociki w okolicy bielska? sa ale trzeba sledzic watek pl znaki gubisz.......więc albo piszesz z niemieckiej klawiatury....??!! .......... .......albo po pijoku ......:decayed::decayed: goń sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 wyedytowałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brembo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 dzięki więc widzimy się na najbliższym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przeprowadziłem się do Żywca, dlatego teraz się nie pojawiam. Zresztą i tak większość czasu jeżdżę do Bielska pociągiem, bo tak jest niestety dużo taniej, a i dworzec mam blisko roboty, to nie jest tak tragicznie z dotarciem. grila jakiegoś trzeba ogarnąć zimą...to będzie okazja pogadać ake jeszcze w domu ? AKE ma się dobrze. Ostatnio dostało nowe hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam Panowie Jestem juz jakis czas na forum i potrzebuje pomocy ,bo cos niedobrego dzieje sie z moja a4 1.8t :/ potrzebuje kogos kto zna sie na rzeczy z okolicy cieszyna,skoczowa badz bielska PozdrawiamTyrna w Harbutowicach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam Panowie Jestem juz jakis czas na forum i potrzebuje pomocy ,bo cos niedobrego dzieje sie z moja a4 1.8t :/ potrzebuje kogos kto zna sie na rzeczy z okolicy cieszyna,skoczowa badz bielska PozdrawiamTyrna w Harbutowicach:wink: To już u nas są lepsze kolejki ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ale Tyrna to prawie jak ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ponoć lepiej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nom kiedyś w rodzinie serwisowaliśmy tam Golfa II to pełna profeska, nawet książeczka serwisowa założona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Słyszałem o tym od siemiana .... swojego ,białego cabrioleta też kiedyś u nich serwisował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Tyrna mega fachowiec, tyle ze terminy ma na 3-4 miesiące do przodu, chyba ze zostawisz mu auto to wolnej chwili popatrzy. Jak kumpel był u niego z pól roku temu to dowiedział sie ze nie przyjmuje juz nowych klientów bo z tymi teraz sie nie wyrabia :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ze nie przyjmuje juz nowych klientów bo z tymi teraz sie nie wyrabia :-D :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietykalny Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 To tak jak już mamy dzień Wigilii życzę Zdrowych i Wesołych Świąt wszystkim i obym dotarł w końcu na jakiegoś spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszykbb Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Śmiga ktoś dzis na motopasterke w nocy na Salmopol?:> Tapnięte z Lumii 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi