Wihajster Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 10 godzin temu, Arturoo napisał: Zainstaluj na fonie mesendżera ... jak masz z tym jakiś problem to w przyszły piątek jak zimnego litra postawisz - to pomogę ogarnąć .... jedna rzecz ... nokki 3310 nie przynieś do testowania bo transakcja zdrożeje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 14 godzin temu, Wihajster napisał: ? Tak wiem .. chleb odbieram innym .... ale nie zrozum mnie źle .... też muszę za coś pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Artur Ty to umisz w byznesy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Panowie poważnie pytam o serwis do BRD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Mamy jakiegoś Lakiernika którego polecicie w BB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dobry Panowie, kogo polecacie do obszycia kiery, najlepiej w okolicy chociaż wysyłka też wchodzi w gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znajomy73 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witam. Szukam kogoś z okolic Ustronia, Cieszyna kto ma w swoim autku nagłośnienie B&O. Ja w swoim A4 b8 mam zwykłe nagłośnienie i właśnie zastanawiam się nad zmianą. dzięki za każdą odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiB8 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Siema. Temat spotów umarł śmiercią naturalną czy się integrujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 integrujemy się ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 11 godzin temu, Arturoo napisał: integrujemy się ..... to gdzie ta wigilijka klubowa?? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 pierwszy post się zgubił ? poza tym ...chłopaki w piątek w Gliwicach organizowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt ; ślicznej choinki ?, smacznej ryby ? , z dobrym , wytrawnym ,białym winem ? i moc prezentów ?..?..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 received_381147979303535.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam uśpione forumowe grono - żeby Was rozruszać i się po latach spotkać organizujemy WIELKIEGO ZLOTA Spotykamy się 25.01.2019 godzina 18.00 Forum Gliwice parking podziemny Nie masz audi ? nie przejmuj się , kiedyś se kupisz - na zlota jesteś zaproszony Na razie bez większych info - w zależności od tego ile osób się zbierze zadecydujemy i Was poinformujemy jaki plan imprezy, gdzie się przeniesiemy, kto pije i do kiedy Wszelkie konkrety na 2-3 dni przed zlotem - śledzić temat - na razie zbieramy chętnych 1. Miron 2. Tomaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 polecicie jakiegoś mechanika / warsztat w bb co określi czy uszczelka czy głowica do roboty w a4 b7 2.0 tid brd ? - PILNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IKMA Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Hej Panowie. Dacie mi namiar na kogoś kto sprzedaje części na forum chodzi mi głównie o amortyzatory. Musze wymienić a nie wiem na jakie:) Mam 1bv i potrzebuje pomocy czy ktos po VIN mi odgadnie jakie i będzie mógł sprzedać. Dzieki za pomoc jak coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 19 minut temu, IKMA napisał: Hej Panowie. Dacie mi namiar na kogoś kto sprzedaje części na forum chodzi mi głównie o amortyzatory. Musze wymienić a nie wiem na jakie:) Mam 1bv i potrzebuje pomocy czy ktos po VIN mi odgadnie jakie i będzie mógł sprzedać. Dzieki za pomoc jak coś:) Pisz do DZIK-a na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciol Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Kurde widzę świeży post w temacie już myślałem że jakiś spot w naszych okolicach ehh.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi