wojtekce Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 we srode panowie obecnosc obowiazkowa :gwizdanie: Czwartek jest wolny wiec mozemy balowac do nocy
Wojtek * Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Panowie ! Dwie stronki wcześniej myślę że była o mnie rozmowa. A więc rozwiewam wątpliwości , z zaproszenia na pewno skorzystam ale niestety ten tydzień odpada z trzech przyczyn :1.mam niestety wyjazd 2.A4 nie jest jeszcze zarejestrowane może jak się uda będę miał w piątek tablice 3.trza ją porządnie wypucować Myślę że przyszła środa jest bardziej realna pod warunkiem że skończę wymieniać rozrząd Pozdrawiam i szerokości w drodze !
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Panowie ! Dwie stronki wcześniej myślę że była o mnie rozmowa. A więc rozwiewam wątpliwości , z zaproszenia na pewno skorzystam ale niestety ten tydzień odpada z trzech przyczyn :1.mam niestety wyjazd 2.A4 nie jest jeszcze zarejestrowane może jak się uda będę miał w piątek tablice 3.trza ją porządnie wypucować Myślę że przyszła środa jest bardziej realna pod warunkiem że skończę wymieniać rozrząd Pozdrawiam i szerokości w drodze ! Witaj i serdecznie zapraszamy
boniu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 wojtek tego 3 pkt nie musi byc ... to jedynie Proton uzywa takiej maty na auto zeby sie nie brudzilo jak stoi caly tydzien
xandmar Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 we srode panowie obecnosc obowiazkowa :gwizdanie: Czwartek jest wolny wiec mozemy balowac do nocy ehhhhhhhhhhhhhhh
wojtekce Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 we srode panowie obecnosc obowiazkowa :gwizdanie: Czwartek jest wolny wiec mozemy balowac do nocy ehhhhhhhhhhhhhhh nic sie nie martw za niedługo
kamilvolt Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 fajnie że będziecie Grillować i bawić się ja jadę na węgry do "Bogacs" obiecałem dziewczynie że pojedziemy wracam w niedziele wysyłać mi adresy do domu to wyśle kartke Miłego grillowania i do Środy PS Przywiozę małe co nie co
Wihajster Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Powitac Gdzie sie w srode spotykamy? Nałęże :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Pasuje :> Powitac Gdzie sie w srode spotykamy? Nałęże :gwizdanie: Pasuje
nippo83 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Postaram się jutro wpaść.. tylko nie wiem, o której dokładnie z delegacji wrócę także może sie pojawię albo nie..
boniu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja bede mam 30 cm glosniczek w podlodze bagaznika
DAWIDBORI Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 ty to sie nazywa dojazdówka :polew: :polew: ja bede mam 30 cm glosniczek w podlodze bagaznika
boniu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 no chyba niee dojazdowka o nazwie JBL ... zapasowka zostala na swoim miejscu
DAWIDBORI Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 hhe nie wiem czy dam rady do was jutro dolaczyc
siemian Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Melduje że: Piter w dniu dzisiejszym stawił się w Krakowie celem zamontowania RNSa. Zadanie zostało wykonane. :> A teraz taki dowcipik: Inny punkt widzenia: Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: -jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? -no u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację, potem przez godzinę wracalismy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina zajebistej gry wstępnej, potem godzina zajebistego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze godzinę rozmawialiśmy bajka po prostu !! W tym samym czasie rozmawia ze soba dwóch kolegów... -jak tam Twój wczorajszy sex? -nie no-za***iście ! przychodze do domu, obiad na stole; zjadlem, wybzykałam, zasnąłem ! A u Ciebie? -k-urwa, u mnie beznadzieja... Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne, bylo k-urwa tak drogo, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem za***rdalac do domu na piechotę. przychodzimy-k-rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece !! byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem k-urwa przez godzinę nie mogłem się spuścić. na to wszystko tak sie wkurwiłem, że przez godzine jeszcze usnąć nie mogłem
nippo83 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Siemian po prostu poległem po przeczytaniu tego dowcipu normalnie jakiś generał powinien dać Tobie medal
kamilvolt Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Wihajster Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Panowie to deklarowac sie kto bedzie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi